Achille oggi non temerebbe le frecce, ma morirebbe comunque camminando con i fantasmini che scivolano sotto la scarpa
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Achille oggi non temerebbe le frecce, ma morirebbe comunque camminando con i fantasmini che scivolano sotto la scarpa
Po pse e përdor kondicionierin kur se përballon dot ? Hajde të shkuara !Kam filluar antibiotik. Kondicioneri i makines po na e rras pataten...
Kam harru me ja lyp femravePo shihje kristinen?
Kam harru me ja lyp femrave
Kam harru me ja lyp femrave
I çova shkus edhe tha t'vij të ka lypi vetëN° e telit ?
Leje kohen e mesjetes - luani pse e ka qefen e trashëI çova shkus edhe tha t'vij të ka lypi vetë![]()
E thonme me të bome janë shumë larg djaloshLeje kohen e mesjetes - luani pse e ka qefen e trashë![]()
E thonme me të bome janë shumë larg djalosh
boldnews.al
Futja vehtes LedioThong ronaldson
![]()
Modelja çmend rrjetin: Do bëj tatuazh në zonën intime nëse Messi fiton Botërorin!
Suzy Cortez, modelja braziliane dhe një nga tifozet më të zjarrta e të deklaruara të Lionel Messit, ka ndezur sërishboldnews.al