Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 57,142
- Pikët
- 113
hesht. pusho. mos fol..jezit.te erdhi frymezimi mo nga dhalla,
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !hesht. pusho. mos fol..jezit.te erdhi frymezimi mo nga dhalla,
nigjo athere noi kong popullore iraniane, do te te pelqeje,Jo, s'jam në atë rrymë, s'është për mua popullorja.
po ti do zgjosh lagjen , apo veten jote ?Para se te fle , vej dy telefona ne alarm mgjesi
E kam zgjedhur rrymën time muzikore Pjer. Jam tek klasikja dhe ndonjëherë tek indie.nigjo athere noi kong popullore iraniane, do te te pelqeje,
Veten e muve bam bam si ushtart n vaktpo ti do zgjosh lagjen , apo veten jote ?![]()
ik fli gjum a derzi se sot nuk paska neshje,hesht. pusho. mos fol..jezit.![]()
muzika iraniane eshte edhe me e bukur se indiane, nigjo vetem nje kong per plakun, meqe je me i shkathet se mua ne teknollogji,dhe ndonjëherë tek indie.
Dëgjova pak nga ajo muzikë tani, po s'më pëlqen.muzika iraniane eshte edhe me e bukur se indiane, nigjo vetem nje kong per plakun, meqe je me i shkathet se mua ne teknollogji,
ke gjet noi kong te dobet,Dëgjova pak nga ajo muzikë tani, po s'më pëlqen.
Dëgjo këtë Pjer, të kënaq shpirtin:ke gjet noi kong te dobet,
lere mos e pyet, po iki te flej,Dëgjo këtë Pjer, të kënaq shpirtin:
Ik Pjer, natën !lere mos e pyet, po iki te flej,