Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Tregoni dicka per veten tuaj.

Une e degjoj prej vitesh (jo sa topin dhe radio tr 2 dikur) club fm
Ka patur nje programacion me njefar klasi madje ka qen nje rubrike ku degjuesit sillnin poezi edhe si shperblim merrnin nje rimbushje tel
Kam fitu plot her 😅

Edhe clubi memgjesit ka qen sh lart (esht ende mire por kur ishte blendi salaj etj ishte me mire) plus programe te tjera
Topi ka kohe e ka humb busullen

Ndersa une kujtoj me mall vitet e adoleshences, deri sa mbarova gjimnazin. Pastaj ika jashte dhe nuk i degjoja dot me.

Paska qene mire atehere, ketu tek vetem ca llafe fiton konkurenti me i mire. 😁

Ndersa une kujtoj me mall vitet e adoleshences, deri sa mbarova gjimnazin. Pastaj ika jashte dhe nuk i degjoja dot me.

Paska qene mire atehere, ketu tek vetem ca llafe fiton konkurenti me i mire. 😁
Mbaj mend edhe une kisha ardhur me pushime nga shkolla ne 98 kur sa kishte nis transmetimin top albania

Menjehere ndihej nje atmosphere ndryshe neper cdo bar qe uleshe ne Tirane e kam si tani te gjalle ate ndjesi...
Se di mbase mosha adoleshences por ndihesha me plot gojen i lumtur

Back