Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !

Me vjen turp te pranoj por nuk lexoj "directions"...po e diskutoja dhe kete me @_Fierakja_ nje dite...dy ore duke u munduar te hap pjesen lart te kutis, dhe kisha veshtiresi se dhe sa bera thonjt, mora dhe gersheren por prap se hapja dote deri sa lexoj "hap ketu"...imagjinoj fjalet e burrit para se ti mi thot "nuk e marr vesh si ben pune qe ben dhe ke veshtiresi
Me keto gjera"
View attachment 359716
View attachment 359717
Sikur e kam hapur vet me duart e mia po me duketMe vjen turp te pranoj por nuk lexoj "directions"...po e diskutoja dhe kete me @_Fierakja_ nje dite...dy ore duke u munduar te hap pjesen lart te kutis, dhe kisha veshtiresi se dhe sa bera thonjt, mora dhe gersheren por prap se hapja dote deri sa lexoj "hap ketu"...imagjinoj fjalet e burrit para se ti mi thot "nuk e marr vesh si ben pune qe ben dhe ke veshtiresi
Me keto gjera"
View attachment 359716
View attachment 359717
Sikur e kam hapur vet me duart e mia po me duket![]()

Me vjen turp te pranoj por nuk lexoj "directions"...po e diskutoja dhe kete me @_Fierakja_ nje dite...dy ore duke u munduar te hap pjesen lart te kutis, dhe kisha veshtiresi se dhe sa bera thonjt, mora dhe gersheren por prap se hapja dote deri sa lexoj "hap ketu"...imagjinoj fjalet e burrit para se ti mi thot "nuk e marr vesh si ben pune qe ben dhe ke veshtiresi
Me keto gjera"
View attachment 359716
View attachment 359717
Mendja e kujt?!Mendja eshte varri dhe keshtjella ime.
Me durim moj shoqe, me durim. Rrotulloje nje here, shihe lart e poshte para se ta shqyesh. Edhe une jam pak e paduruar, por jo keshtu. Lol
Une edhe zarfat e billave i pres anash me gershere, nuk i shqyej e t’i bej sikur i kane ngrene qente.![]()
Po varet sipas rrethanave, kujt ta ja marr borxh.Mendja e kujt?!
Tit koles, rehatohesh direkt, aq bosh te behet koka sa ste dhemb me kurrePo varet sipas rrethanave, kujt ta ja marr borxh.
Ka shume informacion te paperpunuar mendja e Titit, nuk me ben pune.Tit koles, rehatohesh direkt, aq bosh te behet koka sa ste dhemb me kurre![]()
Ti je i paparapare prandajK'te vit po bej pushime te paparashikuara.![]()