- Anëtar
- Aug 21, 2011
- Postime
- 35,935
- Pikët
- 113
Mbaje shenim.Kete jo
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mbaje shenim.Kete jo
Kam memorie te forteMbaje shenim.
E kemi vene re.Kam memorie te forte
Edhe unë.E kemi vene re.
Do jetosh ne Detë ?E dua detin.
Se di pse jetoj në fshat
Dua të jetoj në buzë.Do jetosh ne Detë ?
Qytet , fshat , mal , fushe kisha degjuar qe jetohet por ne buze hera pare .Dua të jetoj në buzë.
Nuk besoj se kërkoj shum nga jeta![]()
ajo @Marss do qe t'thot ; buze detit, pra ne shezllon, pse te pagoj hotel 30-50 euro ne dite, kur fare mire paguan 5 euro dita dhe fle aty tek çadratQytet , fshat , mal , fushe kisha degjuar qe jetohet por ne buze hera pare .
Pak eshte nxehte keto kohe dhe tema te nxehta na duhen![]()
Shyqyr qe u freskua pak thuaj...neser mgjes 13° ketej, do u dashka un giletAty e ka mendjen ai![]()
Shyqyr qe u freskua pak thuaj...neser mgjes 13° ketej, do u dashka un gilet![]()
Vallaj mire do e beshE di ti mima ketej jemi si malet rusenjehere 43 gr dhe pastaj 13 gr
une ket dimer e kam vendos do vej clime ne mur.. e keqja eshte ketu se s’dime ku te futemi kur ben mbi 40gr…
Mos e thuaj më mirë ,se të prishinMe ndodh dicka qe po tua them kam idene se keni syrin e keq dhe ma prishni