Asnje sqenka kurioz?Mos e thuaj më mirë ,se të prishin![]()
Nga inati do e them!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Asnje sqenka kurioz?Mos e thuaj më mirë ,se të prishin![]()
ThujeAsnje sqenka kurioz?
Nga inati do e them!
Ka gjithmone nje periudhe te duhur per te pare Spiritedd awayThujese u mblodhën kuriozët
![]()
Jemi si sjemi, po sduam te te prishim pune sic e ke dhe merakAsnje sqenka kurioz?
Nga inati do e them!
Ti bëre namin sot, duke bërë tifozllëk për Spanjën!E dua Spanjën, jashtë botërorit![]()
Ishte Evropiane. Zemra zgjedh Evropën .Ti bëre namin sot, duke bërë tifozllëk për Spanjën!
Anime japonezeI pari me Oscar eshte Shreku.
Kush është më evropiane, Argjentina apo Spanja?Ishte Evropiane. Zemra zgjedh Evropën .
Jo jo, s’kam gje une. Pini kupa e puthni cupa ju. Apo sot jeni te zene me tifozllik? E mire neser pra.Forumi par qe jom regjistru ka qen nje forum tirone
Edhe aty e kom hudh nje rrefenje qe se riprodhoj dot sonte
Per nje dele me emrin briska
Dele-Rebele
P.S
@Mistrece
Kishe noj gjo pse pim pije grash edhe rrjepim karriget nga tifozlliku?
View attachment 360852
Sikur do te rripja ty unë...Jo jo, s’kam gje une. Pini kupa e puthni cupa ju. Apo sot jeni te zene me tifozllik? E mire neser pra.
Me ngadale, mbaji frenat.Sikur do te rripja ty unë...
Llafi erdhi
U pordh muhabeti diku edhe sdi per cfare ma thuaMe ngadale, mbaji frenat.
Forumi par qe jom regjistru ka qen nje forum tirone
Edhe aty e kom hudh nje rrefenje qe se riprodhoj dot sonte
Per nje dele me emrin briska
Dele-Rebele
P.S
@Mistrece
Kishe noj gjo pse pim pije grash edhe rrjepim karriget nga tifozlliku?
View attachment 360852
Edhe nje humbje s’po shijojme dot o burre i dheut. Humbet skuadra e s’vuan dot!U pordh muhabeti diku edhe sdi per cfare ma thua
Po nejse uroj jo ktu !
Edhe nje humbje s’po shijojme dot o burre i dheut. Humbet skuadra e s’vuan dot!
Ke candida overgrown në stomak, prandaj.Kam shumë ndjeshmëri ndaj aromave. Nese dikush përdor nje parfum me aromë te fortë, më zë dhimbja e kokës.
Edhe Une nderkohe qe pres...4.5% alkool nuk janë pak.
Kam dhe unë një rrëfenjë me këto ciderat, që e kam treguar në forumin e parë ku kam hyrë.
Unë nuk thashë që e kam tregimin dhe do ta postoj, por m'u kujtua nga ajo që the ti, për forumin e parë.Edhe Une nderkohe qe pres...
Trint je i lodhshem nganjeher me kte pritjen
(Imagjino t kishe qen goc)
Bohu praktik e ke apo jo at tregimin me ciders?