• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Tregoni dicka per veten tuaj.

I have an above average memory .

Jam shume me efikace kur kam shume pune se sa kur kam pak..kur kam shume..rapidite, efikacite .
Kur kam pak ..i lej...i zvarris.dhe them ec mo se kam kohe

Jam i dytë por se kam perjetuar ndonjëherë që të mos ketë Korent në të gjithë Companinë .
~
Çuam një të blejë Caffe per grupin .

Jazek. Cpune ke me motren e tjetrit😨

Heheh, nuk ka lidhje me ndonje te mire apo me motren e ndonje te miri specifik ne fakt.

Por eshte si shprehje qe perdoret kur do te thuash, qe kur jam ne terezi time dhe del ndonji qe krruan sumen me mu kot pa lidhje duke me Rene me qaf, ja kellcas me te paren, dhe se vras sh mendjen se kush mund te jete personi ne fjale.

Besoj se je pak me e qarte Tani, per situaten ne fjale???

Heheh, nuk ka lidhje me ndonje te mire apo me motren e ndonje te miri specifik ne fakt.

Por eshte si shprehje qe perdoret kur do te thuash, qe kur jam ne terezi time dhe del ndonji qe krruan sumen me mu kot pa lidhje duke me Rene me qaf, ja kellcas me te paren, dhe se vras sh mendjen se kush mund te jete personi ne fjale.

Besoj se je pak me e qarte Tani, per situaten ne fjale???
Kete e di ca nenkupton. Por nuk eshte etike biles fyese te shprehesh ketu me keto fjale.
Qe behesh i eger kur te ngacmon dikush dhe hakmarres ka menyra te tjera per ta shprehur, co kjo sharrje per motrat. Ska lezet.

Përgjatë jetës sime kam parë shumë filma, por filmi i parë në listën e të preferuarve është inception.

Back