• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vaksina Covid- Diskutime te Nxehta ne Kongresin e SHBA

O Petrito. Të ndikoj në rritje të imunitetit të tufës me një virus të manipuluar? Kjo është vrasje për të dobëtit e tufës. ☹
si me kontakt me njerezit , si pa kontakt , virusin e moren te gjith .. madje dhe ata qe ishin majt malit dhe i kishin larg shtepit 5 km nga njeri tjetrri .. do thush ti si e moren ? he praa si e moren ? :D

Në nje pike duhet te biem dakord: Kush e beri me deshire e beri qe mund te them shumica e beri me deshire. Kush u detyrua me presione direkte ose indirekte kishte zgjidhje. Ata qe e refuzuan zgjodhen.
Tani sekush duhet te marre ate qe i takon per zgjedhjen qe beri.

Une i ve pike ketij muhabeti per kete teme tani e tutje dhe ftoj pseudodoktoret pseudodijetaret dhe pseudokonspiracionistat te shpalosin talentin.
Ju kam xhan o piplla te mire e ju c’ka gjithsesi.:p:D

Në nje pike duhet te biem dakord: Kush e beri me deshire e beri qe mund te them shumica e beri me deshire. Kush u detyrua me presione direkte ose indirekte kishte zgjidhje. Ata qe e refuzuan zgjodhen.
Tani sekush duhet te marre ate qe i takon per zgjedhjen qe beri.

Une i ve pike ketij muhabeti per kete teme tani e tutje dhe ftoj pseudodoktoret pseudodijetaret dhe pseudokonspiracionistat te shpalosin talentin.
Ju kam xhan o piplla te mire e ju c’ka gjithsesi.:p:D
ne se nuk do kish 24 ore ne dite terror televiziv nuk do kish deshire

O Petrito, po edhe psikopatët e teroristët i quajmë njerëz 🙄 bile edhe i mirëkuptojmë me raste duke provuar t’i “shërojmë”.
Pak rëndësi ka se si cilësohet apo definohet vaksina. Ajo është parandaluese dhe ka shpëtuar shumë jetë. Tani se kush për çfar qëllimesh e shfrytëzon, nuk ka të bëjë fare me epitetin që ajo mban, sepse fundja shteti apo pushteti, i forti apo i çmenduri, mund të na depopullizojë edhe duke na ushqyer me bukë e ujë. Më kupton? 🤗
Sa bukur shkruan ``love``

• Love
Reactions: DUA
si me kontakt me njerezit , si pa kontakt , virusin e moren te gjith .. madje dhe ata qe ishin majt malit dhe i kishin larg shtepit 5 km nga njeri tjetrri .. do thush ti si e moren ? he praa si e moren ? :D
Një njeri i izoluar nuk infektohet nga virusi, përpos nga ndonjë gjallese afër që është e infektuar. Mos e ngatërro virusin me bakteren 🙂

Një njeri i izoluar nuk infektohet nga virusi, përpos nga ndonjë gjallese afër që është e infektuar. Mos e ngatërro virusin me bakteren 🙂
Epo ktu ke ne keshtu ndodhi … e cuditshme 😆

• Haha
Që praktikohet imuniteti as që dyshohet, por për një turmë njerëzish me multimobirditet eventual do kishte pasoja të rënda.
Per pasoj une ka vra me dashje. :eek: Interesant deri sa doli mRAN vdekjet nuk u shtuan ne numer. Vdekjet nga gripi u zhduken, aksidentet me parashut raportoheshin si pasoj e kovid. Per cdo raportim te vdekjes nga kovid spitalet, klinikat shperbleheshin financiarisht.

Per pasoj une ka vra me dashje. :eek: Interesant deri sa doli mRAN vdekjet nuk u shtuan ne numer. Vdekjet nga gripi u zhduken, aksidentet me parashut raportoheshin si pasoj e kovid. Per cdo raportim te vdekjes nga kovid spitalet, klinikat shperbleheshin financiarisht.
Nuk do thoja me dashje sepse ti je i bindur në veprimet e tua. As nuk e di nga ke lëvizur e çfar shëndeti kanë pasur njerëzit që të kanë qëdruar afër. Nuk ishte e drejtuar nga ty.
Patjetër që edhe kanë ndodhur këto që shkruan, por nuk e di as aksesin tënd nëpër faqe zyrtare shëndetësore për sa u përket raportimeve.

Ne Shqiperi jane deklaruar me pak viktima nga ca realisht ishin. E gjitha kjo per te mbulu deshtimin total te ministrise se shendetesise. Minimalisht nr i viktimave nga covid eshte dyfish nga cka jep ministria si shifer zyrtare.

None. M’ka kap gripi tani. 2 shishe me shurup mbarova, keto over the counter jane BS too. Asgje nuk bejne. Kane rrit dhe cmimin pale 🤨 iEdhte thjesht psikologjike. Me mire po lej my immune system to fight this madherfukerrr virus. Lol
Prap te zuri? 😄

Nuk do thoja me dashje sepse ti je i bindur në veprimet e tua. As nuk e di nga ke lëvizur e çfar shëndeti kanë pasur njerëzit që të kanë qëdruar afër. Nuk ishte e drejtuar nga ty.
Patjetër që edhe kanë ndodhur këto që shkruan, por nuk e di as aksesin tënd nëpër faqe zyrtare shëndetësore për sa u përket raportimeve.
Kur u vendos vjet per perpara per skenarin u diskutua;
1-virusi, si do ish dhe skema.
2-Pengesa qe mund ti vinte skenarit. Ketu u konkludua se pengesa eshte religjioni i organizuar dhe ndodhi grusht i shtetit ne Vatikan, PLUS te tjerave.
,,,
Ka pas zero punonjes supermarket te vra nga virusi. Supermarketet e hapura. Ka punonjes supermarket te vra dhe gjymtuar nga mRAN. Perderisa nuk ka te vrar punonjes supermarketesh, mendoj se nuk kam vra kend edhe pa dashje. Personalisht kam qen se paku ne tre supermarkete ne dite ne ate kohe te terrorit, pa mask, pa dorcka.
Kam akses.

• Like
Back