• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vaksina Covid- Diskutime te Nxehta ne Kongresin e SHBA

I kam vene re dhe une, por nje pjese vijne per t'bere dhembet, prandaj i sheh me maska, kane frike mos marrin infeksion.

Edhe kjo qendron, por ka plot qe bejne veshet ose hunden, por vetem nji likoplast kane,..

P.s

Nji kushurire kur vinte vjet nga italia, mbante dy maska,

Sa filluam duke e tall ne kafene, duke i thene hiqe se le nam,..lol

Agjensia me....

marijuana-004.jpg

patllake,do te riklasifikoje mariuhanen,si substance e kontrolluar te programit 3.

DEA do të lëvizë drejt riklasifikimit të marihuanës si një drogë më pak e rrezikshme,një ndryshim historik në brezat e politikës amerikane të drogës që mund të ketë efekte të gjera në të gjithë vendin.

Propozimi, i cili ende duhet të shqyrtohet nga Zyra e Menaxhimit dhe Buxhetit të Shtëpisë së Bardhë, do të njihte përdorimet mjekësore të kanabisit dhe do të pranonte se ai ka më pak potencial për abuzim sesa disa nga drogat më të rrezikshme të vendit.
Megjithatë, nuk do ta legalizonte marihuanën për përdorim rekreativ.

PS.....
Derzeit wird Marihuana als schädlicher eingestuft als Betäubungsmittel der Liste II, einschließlich Meth, Fentanyl und Kokain.
ODER...
United-States-Drug-Classifications-Drug-Enforcement-Agency-DEA-956x1024 (1).jpg

Pas periudhës së komenteve publike dhe një shqyrtimi nga një gjyqtar administrativ, agjencia përfundimisht do të publikoje rregullin përfundimtar.

DEA nuk......
ju përgjigj kërkesave të përsëritura për qeshtjen.

Burimi.....

FAZITI...mos mi lodhni MUA veshet.....
me laskuriqe kineze,
agjente ruse
dhe
terroriste iraniane.

O....HAJDARE narod.

Tenkju
und
TSCHYSS.

@Persona shyqyr, ua hoqën maskat
Sot brutaliteti demokratik eshte ne parad. Nuk don tja dij kush.

Leka RUS ka thene:​

We know that they are lying, they know that they are lying, they even know that we know they are lying, we also know that they know we know they are lying too, they of course know that we certainly know they know we know they are lying too as well, but they are still lying. In our country, the lie has become not just moral category, but the pillar industry of this country.​

Ne e dimë që ata gënjejnë, ata e dinë që gënjejnë, ata madje e dinë që ne e dimë që po gënjejnë, ne gjithashtu e dimë që ata e dinë që ne e dimë që edhe ata gënjejnë, ata sigurisht e dinë që ne me siguri e dimë se ata e dinë që ne i dimë ata. po gënjejnë gjithashtu, por ata ende gënjejnë. Në vendin tonë gënjeshtra është bërë jo vetëm kategori morale, por industria shtyllë e këtij vendi.

Nganjehere duket sikur na ka dobsu imunitetin kjo lesh vaksine

Back