Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vendi juaj i preferuar?

Breg nje liqeni, nje shtepi druri pa askend afer, nje varke te vogel, ca dele, pula, dhi, e nje rrip toke per te mbjellur :)
Para ca javesh kur kalova afer kesaj, me dha kte ndjesine qe te shkruajta me siper...
View attachment 360645
Interesohu se do e blej une para teje 😂😂😂ose me mire po ta le Ty kete e une po blej ketu ne zone. Pastaj me te pare e me te bere bejme nderrim per vacanze se ka dal tani ne mode 😁

Interesohu se do e blej une para teje 😂😂😂ose me mire po ta le Ty kete e une po blej ketu ne zone. Pastaj me te pare e me te bere bejme nderrim per vacanze se ka dal tani ne mode 😁
Ah harrova di te mjelesh delet e dhite, se pune me vete e ajo 🤔

Frymezuar nga keto rreshta,ku do ndodheshit apo do ta zgjidhnit vendin tuaj te preferuar ne bote?Ne det,ne mal,shtepia ku jeni rritur e keni kujtimet me te bukura,atje ku gjeni qetesi shpirterore apo diku neper bote ku skeni qene akoma e do te deshironit te shkonit??Thjesht nje vend imagjinar sepse ne fund te fundit ska rendesi vendndodhja por ndjesia qe na jep.
View attachment 360604
Cassio tani do doja te isha ne Caraïbe.

Pse sdel ne balkon?

Home sweet home, sidomos kur nuk jane mbledhur ajoma te tjeret. Nuk kam kujt ti sherbej dhe nderem ne krevat.

Breg nje liqeni, nje shtepi druri pa askend afer, nje varke te vogel, ca dele, pula, dhi, e nje rrip toke per te mbjellur :)
Para ca javesh kur kalova afer kesaj, me dha kte ndjesine qe te shkruajta me siper...
View attachment 360645
Në Mars bleva një rudere po që nuk është në breg të liqenit. Pamje po, liqen dhe mal.
Po arrita moshë pensioni e shoh veten me duhan gishtave e një gotë verë 😅

Në Mars bleva një rudere po që nuk është në breg të liqenit. Pamje po, liqen dhe mal.
Po arrita moshë pensioni e shoh veten me duhan gishtave e një gotë verë 😅
E gezosh e i pafsh hajrin :)
Po rikthehemi ne origjine avash avash..

Last edited:
Frymezuar nga keto rreshta,ku do ndodheshit apo do ta zgjidhnit vendin tuaj te preferuar ne bote?Ne det,ne mal,shtepia ku jeni rritur e keni kujtimet me te bukura,atje ku gjeni qetesi shpirterore apo diku neper bote ku skeni qene akoma e do te deshironit te shkonit??Thjesht nje vend imagjinar sepse ne fund te fundit ska rendesi vendndodhja por ndjesia qe na jep.
View attachment 360604
Unë du të endem mes ullinjve nëpër Mesdhe si Odisea

Back