Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,958
- Pikët
- 113
Te doli gjumi ty ?Po flet per veten a?
Sa bukur flisni ju filozofet, poetet
Te dy isoj apapapa
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Te doli gjumi ty ?Po flet per veten a?
Sa bukur flisni ju filozofet, poetet
Te dy isoj apapapa
Vonë zgjohet,çerriTe doli gjumi ty ?![]()
Normal , deri ne tre te mjesit duke ngrene TiramisuVonë zgjohet,çerri![]()
Lene mos e pyt se kam pa maktheTe doli gjumi ty ?![]()
Kena burrin npun naten, prandajVonë zgjohet,çerri![]()
Prek npik tdobet prek, po se ke mir jo.Normal , deri ne tre te mjesit duke ngrene Tiramisu![]()
Interesohu se do e blej une para tejeBreg nje liqeni, nje shtepi druri pa askend afer, nje varke te vogel, ca dele, pula, dhi, e nje rrip toke per te mbjellur
Para ca javesh kur kalova afer kesaj, me dha kte ndjesine qe te shkruajta me siper...
View attachment 360645
Ah harrova di te mjelesh delet e dhite, se pune me vete e ajoInteresohu se do e blej une para tejeose me mire po ta le Ty kete e une po blej ketu ne zone. Pastaj me te pare e me te bere bejme nderrim per vacanze se ka dal tani ne mode
![]()
Do mesojme moj, si gjithe te tjeretAh harrova di te mjelesh delet e dhite, se pune me vete e ajo![]()
Cassio tani do doja te isha ne Caraïbe.Frymezuar nga keto rreshta,ku do ndodheshit apo do ta zgjidhnit vendin tuaj te preferuar ne bote?Ne det,ne mal,shtepia ku jeni rritur e keni kujtimet me te bukura,atje ku gjeni qetesi shpirterore apo diku neper bote ku skeni qene akoma e do te deshironit te shkonit??Thjesht nje vend imagjinar sepse ne fund te fundit ska rendesi vendndodhja por ndjesia qe na jep.
View attachment 360604
Në Mars bleva një rudere po që nuk është në breg të liqenit. Pamje po, liqen dhe mal.Breg nje liqeni, nje shtepi druri pa askend afer, nje varke te vogel, ca dele, pula, dhi, e nje rrip toke per te mbjellur
Para ca javesh kur kalova afer kesaj, me dha kte ndjesine qe te shkruajta me siper...
View attachment 360645
Mire mire, por mendo per mushkonjat ne vere.Breg nje liqeni, nje shtepi druri pa askend afer, nje varke te vogel, ca dele, pula, dhi, e nje rrip toke per te mbjellur
View attachment 360645
E gezosh e i pafsh hajrinNë Mars bleva një rudere po që nuk është në breg të liqenit. Pamje po, liqen dhe mal.
Po arrita moshë pensioni e shoh veten me duhan gishtave e një gotë verë![]()
Dëmet anësore jane te vogla ne kte rastMire mire, por mendo per mushkonjat ne vere.![]()
Unë du të endem mes ullinjve nëpër Mesdhe si OdiseaFrymezuar nga keto rreshta,ku do ndodheshit apo do ta zgjidhnit vendin tuaj te preferuar ne bote?Ne det,ne mal,shtepia ku jeni rritur e keni kujtimet me te bukura,atje ku gjeni qetesi shpirterore apo diku neper bote ku skeni qene akoma e do te deshironit te shkonit??Thjesht nje vend imagjinar sepse ne fund te fundit ska rendesi vendndodhja por ndjesia qe na jep.
View attachment 360604
I ke pare ullinjte qindravjecare e madheshtor te jugut te ShqiperiseUnë du të endem mes ullinjve nëpër Mesdhe si Odisea