Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Flasim per natyraleNa e konverton skerdi ne AMG per pak dollar
![]()
Vallaj ajo foto numer tre ose eshte imagjinate ose eshte mutantePershendejte,
Ju lutem... me qe jemi te temat verore, inspiruar nga nje teme tjeter, vazhdojme debatet konstruktive rreth problematikave globale..
Votoni
View attachment 360415
Vjen nje moshe qe ska me natyraleFlasim per natyrale![]()
Jo vjen nje moshe qe natyra bo t vetenVjen nje moshe qe ska me natyrale
Natyra nuk eshte gjithmone gjenerozeVallaj ajo foto numer tre ose eshte imagjinate ose eshte mutante
Se ska mundsi
Ose eshte me sens humori mbaseNatyra nuk eshte gjithmone gjeneroze
Ka raste ku ska kohe ta perfeksionoj doren
Kur e mendon qe ke te besh edhe me familjar, hapuuu dheeee!Po tamamperversitet gjithandej
![]()
Kur e mendon qe ke te besh edhe me familjar, hapuuu dheeee!![]()

Pse jo edhe kendvehtrimin e trete?Tashi kjo ka dy kendveshtrime. Ka kendveshtrimin e pare. Ka dhe kendveshtrimin e dyte.![]()
U kam zili meshkujve bindjen se janë imunë ndaj forcës së gravitetit.Kur e mendon qe ke te besh edhe me familjar, hapuuu dheeee!![]()