• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Viber

Onyx

Unpredictable
Staff member
Anëtar
Mar 27, 2016
Postime
9,820
Pikët
113
Pershendetje,

Sot rastesisht jam marre me Viber, ne fakt ka kohe qe e kam c'instaluar, por ashtu duheh patjeter te bej nje thirrje nepermjet Viber.

Dhe c'me lindin disa mendime, valle cka i ndodhi Viber-it, ka qene nder platformat me te perdorura, dhe me kujtohet lufta me WhatsApp dhe Viber ishte dhemb-per-dhembi, ndersa sot, rralle kush e perdor...

Ka qene super produKt, ne disa gjera shume me i mire se WhatsApp, por ngeli dicka pas? Sipas jush cilet ishin arsyet qe kjo platforme u braktis? Cka ndodhi?

Jam kurioz te degjoj mendimet tuaja dhe jam i sigurt se 95% e anetareve te forumit te pakten e kane perdorur njehere, ose disa mund te perdorin ende...

1783362832615.png

Mesa mbaj mend vetem shqiptaret e kosoves e perdornin si aplikacion. Un njehere epata perdor mirpo sme terhiqte.

Wts , kishte baze me te forte dhe un be aplikacion global plus qe ishte me i integruar

Unë vazhdoj ta përdor akoma. Kjo është platforma ime më e përdorur e këtij lloji, e më pëlqen më shumë se WhatsApp.
Për Skype më vjen keq që u mbyll, kurse Viber vazhdon të qëndrojë i fortë.
Së fundi po më pëlqen dhe Telegram.
Provova të instaloja dhe WeChat, por ishte e pamundur ta aktivizoje këtë, se kishte një procedurë të vështirë.

Last edited:
E mbaj mend si app por se di a e kam perdorur te jem e sinqerte. Di qe e kam patur, por e kam hequr. Ne ketej nuk i kemi shume te nevojshme keto apps se i kemi pa limit minutat dhe textet me kompanit e telefonave. Besoj me daljen e Messengerit per video calls dhe gjithashtu whatsappit, i ra perdorimi Viberit. Mbase keto platforma jane me te lehta ne perdorim dhe afrojne me shume opsione. Kur te duhet te besh log in sa here hyn, te iken deshira ta perdoresh me. Keshtu iku dhe Skype. Me nxirrte shpesh jashte. Me merrnin e une se kuptoja. Vetem kur me shkruanin qe po te marrim ne skype por s’po pergjigjesh. Ngelja duke ndrruar passwordet. Pastaj mund te beje video calls me messenger pa tu dashur te beje log in dhe keshtu e nxora jashte perdorimit Skype.

E mbaj mend si app por se di a e kam perdorur te jem e sinqerte. Di qe e kam patur, por e kam hequr. Ne ketej nuk i kemi shume te nevojshme keto apps se i kemi pa limit minutat dhe textet me kompanit e telefonave. Besoj me daljen e Messengerit per video calls dhe gjithashtu whatsappit, i ra perdorimi Viberit. Mbase keto platforma jane me te lehta ne perdorim dhe afrojne me shume opsione. Kur te duhet te besh log in sa here hyn, te iken deshira ta perdoresh me. Keshtu iku dhe Skype. Me nxirrte shpesh jashte. Me merrnin e une se kuptoja. Vetem kur me shkruanin qe po te marrim ne skype por s’po pergjigjesh. Ngelja duke ndrruar passwordet. Pastaj mund te beje video calls me messenger pa tu dashur te beje log in dhe keshtu e nxora jashte perdorimit Skype.
Pa limit i kemi dhe ne këtej thirrjet dhe mesazhet brenda vendit, po kur flet me Shqipërinë, nuk janë pa limit, kështu që na duhen këto aplikacionet.

Pa limit i kemi dhe ne këtej thirrjet dhe mesazhet brenda vendit, po kur flet me Shqipërinë, nuk janë pa limit, kështu që na duhen këto aplikacionet.
E kisha fjalen qe ne qe jemi jashte nuk i perdorim te flasim me keta ku jetojme, vetem me ata te Shqiperise apo Europes. Une kur flas me familjen si grup perdor messengerin se eshte me e lehte per prinderit, ndersa whatsapp e perdor vetem me 2-3 veta. Te tjereve nje text dhe po u shkruajta.

Shoqëria ime e perdor shume viber. Une e kam përdorur Whatsapp qe nga koha qe ishte me pagesë. Dhe viber ishte nje opsion imire pa pagesë, por cilësia ishte dhe është shumë w dobët. Diçka që më ka pëlqyer është edhe Line, por nuk është e njohur në Europë.
Tani për sa i përket temës, Viber po e shkatërron vetëveten. Ka futur dating dhe nuk ke mundësi t'a çaktivizpsh edhe pse kam ulur moshën në 13 vjeç, fillimisht e hoqi, por tani nuk më lejon më. Pastaj ka vendosur edhe aktivizimin s passwors me detyrim dhe pa opsion çaktivizimi. Një i njohuri im nuk e mbante mend dhe nuk e lejon sistemi ta i aktivizoi ne telefon tjetër. Dhe për të bërë rikuperim kërkon edhe numrin e këmbës. ( Id, selfiet, Adresë etj)

Shoqëria ime e perdor shume viber. Une e kam përdorur Whatsapp qe nga koha qe ishte me pagesë. Dhe viber ishte nje opsion imire pa pagesë, por cilësia ishte dhe është shumë w dobët. Diçka që më ka pëlqyer është edhe Line, por nuk është e njohur në Europë.
Tani për sa i përket temës, Viber po e shkatërron vetëveten. Ka futur dating dhe nuk ke mundësi t'a çaktivizpsh edhe pse kam ulur moshën në 13 vjeç, fillimisht e hoqi, por tani nuk më lejon më. Pastaj ka vendosur edhe aktivizimin s passwors me detyrim dhe pa opsion çaktivizimi. Një i njohuri im nuk e mbante mend dhe nuk e lejon sistemi ta i aktivizoi ne telefon tjetër. Dhe për të bërë rikuperim kërkon edhe numrin e këmbës. ( Id, selfiet, Adresë etj)
Shume e sakte, VIBER eshte viktime e opsioneve te reja (features), qe jo detyrimisht te bejne me te dashur dhe me popullor per perdoruesit e rinj.
WhatsApp fitoi treg me thjeshtesine, lehtesine e perdorimit. Gjithsesi nuk mund te mos permendet fakti se WhatsApp fitoi terren ne arene nderkombetare me blerjen nga Facebook/Meta, sepse infrastruktura qe kishte apo ka Facebook/Meta nuk mund te krahasohet ne asnje menyre me Rakuten qe ka ne pronesi Viber.

Gjithsesi, Viber po duket se perjeton fatin e MySpace, Nokia, Yahoo MSN, Blackberry - te cilet nuk arriten t'ju pershtaten trendeve moderne teknologjike, dhe si pasoje mbeten vetem kompani "lokale".

Eshe une persor viber..edhe whatsap..
Vecse me whatsap
Nuk e di pse me qellon kur mbaj telefonin nuk e di cfare shtyp por gjate apelit gjithmon behet nje grup...dhe bisesa ime behet ne grup...sa gallate..ma degjojne biseden ..vec kur degjoj shume zera alo alo

Back