Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !O tanku o energjia dora veteNe ham gjëra bio skemi nevoj për suplemente.
Sa tkem ty kreatinen me perfekte, normalAkoma i ri je![]()
Kete ashwaguandhen e mora dhe une ca here, se kur blej dicka e kam. pasion 3 dite pastaj e harrojD3 3000-4000 /ne dite
Ashwaguandha
Centrum women over 40 ( e mbushur ne cdo vitamine dhe mineral si hekur, baker, etc”
Tumeric
Dhe dy Magnesium bisglycinate para se me fjet
Cdo dite
Perdite ka mbi 10 vjet qe i marr
Duhet te vazhdoshKete ashwaguandhen e mora dhe une ca here, se kur blej dicka e kam. pasion 3 dite pastaj e harroj
Withania somnifera ndikon ne....Kete ashwaguandhen e mora dhe une ca here, se kur blej dicka e kam. pasion 3 dite pastaj e harroj
qenke si puna ime , njesoj..Kete ashwaguandhen e mora dhe une ca here, se kur blej dicka e kam. pasion 3 dite pastaj e harroj
ne shqiperi kto te 4 te shkojne nja 20 - 30 mij leke..Magnésium
Kolagjen
Acid hyaluronik
Oméga 3
Vitamine d
Si patronazhist që je duhet t'i marrësh falasn
ne shqiperi kto te 4 te shkojne nja 20 - 30 mij leke..
nuk besoj ti blejne masivisht njerzit se kushtojne..
mund ti blejne avoketrit , doktoret , pedagoget e brendshem , dhe ndonje Boss dhe Boseshe..![]()
po , por nuk di cfare dokumentash duhet qe te fitosh statusin e patronazhistit ? ...Si patronazhist që je duhet t'i marrësh falas![]()
Aq i paguj edhe unë po për ty janë shumëpo , por nuk di cfare dokumentash duhet qe te fitosh statusin e patronazhistit ? ...![]()
146 mora dje une...Aq i paguj edhe unë po për ty janë shumë
Kempi këtu nuk llogaritet ke ndihma sociale