• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vitamine/suplemente

Niki

14.06.2023
Anëtar
Sep 24, 2013
Postime
52,048
Pikët
113
A merrni ndonje vitamine apo suplement ju per energji? Apo vec gjera naturale?
Dikur merrja B2 dhe me pelqente ose Carnitina
I urrej gjerat me pluhur/shakes
A Keni ndonje sugjerim?

D3 3000-4000 /ne dite
Ashwaguandha
Centrum women over 40 ( e mbushur ne cdo vitamine dhe mineral si hekur, baker, etc”
Tumeric
Dhe dy Magnesium bisglycinate para se me fjet

Cdo dite

Perdite ka mbi 10 vjet qe i marr

D3 3000-4000 /ne dite
Ashwaguandha
Centrum women over 40 ( e mbushur ne cdo vitamine dhe mineral si hekur, baker, etc”
Tumeric
Dhe dy Magnesium bisglycinate para se me fjet

Cdo dite

Perdite ka mbi 10 vjet qe i marr
Kete ashwaguandhen e mora dhe une ca here, se kur blej dicka e kam. pasion 3 dite pastaj e harroj

Kete ashwaguandhen e mora dhe une ca here, se kur blej dicka e kam. pasion 3 dite pastaj e harroj
Duhet te vazhdosh
Merri me vete ne pune dhe pijinpas bukes. Une ashtu e bej. Vetem magnesium e kam mbi komodinen anash krevatit dhe e marr para se te shtrihem

Duhet te kesh parasysh qe nese je ne kohen brenda gjysem ore qe ke pire ose do te pish kafen e mengjesit, zire se si ke marre fare suplementet pasi kafeja i shperben.

Withania somnifera ndikon ne....
nivelin e sheqerit ne gjak,
sistemin nervor qendror(TRU me i llaf),
funksionimin e tiroideve,
veshkave,
melçise EDHE....
hormoneve seksuale.

FAZITI...bej analizat e gjakut dhe flisni me mjek(e)un perkates(e).

TENKJU.

qenke si puna ime , njesoj..
ndonjehere , kur e shoh mbas 3 muajve them mr vete , po kete pse e kam marre...

tobe jarebi jalla....
dhe dal jashte te pi kafe me cunat e lagjes , ( me pleqte me sakte ) se kalun 35 vjet aty nlagje...

keshtu qe the ti Niki qe sthe gje hic..🦊😇

n
Magnésium
Kolagjen
Acid hyaluronik
Oméga 3
Vitamine d
ne shqiperi kto te 4 te shkojne nja 20 - 30 mij leke..
nuk besoj ti blejne masivisht njerzit se kushtojne..

mund ti blejne avoketrit , doktoret , pedagoget e brendshem , dhe ndonje Boss dhe Boseshe..🦊😇

n

ne shqiperi kto te 4 te shkojne nja 20 - 30 mij leke..
nuk besoj ti blejne masivisht njerzit se kushtojne..

mund ti blejne avoketrit , doktoret , pedagoget e brendshem , dhe ndonje Boss dhe Boseshe..🦊😇
Si patronazhist që je duhet t'i marrësh falas 😂

Kete marr per lodhje fizike, sepse tere diten ne zyre, kur bej fitness ose vrap sikur kam tendosje muskujsh :D
Tani mund te mos jete e duhura, dhe per kete si zakonisht kerkojme mendim profesional nga @Xhina.

PS: Realisht nuk verej ndonje efekt kur i marr apo jo. hahaha

Capture.JPG

Back