Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vlora 90% hebre ?!

edlin

V.N.P
Anëtar
Apr 22, 2010
Postime
34,849
Pikët
113
Alban Kraja i bazohet arkivave të Venedikut ..
@MR ZEID nuk e di ç'më the në një temë tjetër se nuk mund t'a shoh..

Mr Zeid po te parajmeron nga cifutet qe ti je kaq i sjellshem neper forum, dhe rezikun e tyre. Ti bej cte duash. Un bej detyren time.
Nuk na gjen gjë ne jo, na ka bërë zoti rracë të fortë, sa kemi parë dhe do shohim .. aq të mira qofshin

Ja paskan vene syrin Valones, derisa, kane fillu me fabrikuar historira te tilla sdukee perdeorur nji deentiste per te perrhap teoritt justifikurese.

P.s

Q.r

Mer budallenj se vlorakeet spaska pas.

Voto Cxonin er Bades, tj berj gjermen.

Ja paskan vene syrin Valones, derisa, kane fillu me fabrikuar historira te tilla sdukee perdeorur nji deentiste per te perrhap teoritt justifikurese.

P.s

Q.r

Mer budallenj se vlorakeet spaska pas.

Voto Cxonin er Bades, tj berj gjermen.
Lebrit ishin okay deri në luftën e dytë botërore. Selam Salaria më të tijet hodhi italianët në det në 1920.
Pastaj u ngjall një mut muti grekofon komunist daja i Edvin Ramës, Spiro Koleka dhe Hysni Kapo dhe ja u pordhi trurin leberve.
Gjithmonë legenin e surrelit do votojnë këta( jo të gjithë se ka dhe Lebër atdhetare).

1000012223.jpg

Back