• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vlora 90% hebre ?!

Mirë ai i pirë po ti esëll ishe kur e hape temën?
Edhe nuk ke pula dhe bën ysh ysh😂
Je msu ti duke ofendu punen e njerzve. I fut nje "tem VL" (by the way @Pax-Deorum edhe "vari lesht" e dragues prap me targe vlore del. What r the chances 🤔) edhe iken 6 muj ...
Ore Tomi
Ik pi ndonjë bardhak birrë andej nga irishët , e mos u pleks këtej se nuk pi dot raki me opingë ti
Ti hidhu perpjet po do! Nje limocelo ma mban ende 😁

P.S
@drague te pershendes o rrush
Se koha (jo une) qe e turbullt n mjes
IMG-20260704-WA0016.jpeg

Je msu ti duke ofendu punen e njerzve. I fut nje "tem VL" (by the way @Pax-Deorum edhe "vari lesht" e dragues prap me targe vlore del. What r the chances 🤔) edhe iken 6 muj ...

Ti hidhu perpjet po do! Nje limocelo ma mban ende 😁

P.S
@drague te pershendes o rrush
Se koha (jo une) qe e turbullt n mjes
View attachment 358871
Tani mer çun unë që kam pi raki gjithë jetën paskam qenë i ofendum😂🎷

Doga ... e ke dëgju këtë histori ?

Folke Bernadotte, Kont i Wisborgut, pasardhës i një familjeje fisnike dhe nip i Mbretit Gustav V të Suedisë, ishte një politikan dhe diplomat suedez dhe, megjithëse shumë pak njerëz e kujtojnë, ai ishte një nga të parët që u përpoq të ndërtonte paqen në Palestinë.

Historia e tij është një nga ato absurde dhe të harruara: në fund të Luftës së Dytë Botërore ai ishte një hero, duke arritur të lironte disa mijëra njerëz nga kampi nazist i përqendrimit të Theresienstadt në Operacionin “Autobusët e Bardhë”.

Megjithatë, pas luftës, ai u bë martir dhe, në rolin e ndërmjetësit të zgjedhur nga Kombet e Bashkuara për të gjetur një marrëveshje që do t'i jepte fund konfliktit arabo-izraelit të vitit 1948, ai u vra në Jerusalem së bashku me ushtarin francez André Serot më 17 shtator 1948. Autorët e sulmit ishin anëtarë të grupit terrorist të ekstremit të djathtë Lehi , i përcaktuar si një "organizatë terroriste sioniste" dhe i njohur edhe si Banda Stern, sipas emrit të themeluesit, Abraham Stern .

Gjëja që ka mbetur nga sot dhe që kemi zgjedhur sot ka të bëjë me Bernadotten dhe rolin e tij, fatkeqësisht të dështuar, si paqebërës. Është një artikull i gjatë nga gazetari britanik Donald Macintyre, i cili ishte korrespondent në Jerusalem për gati dhjetë vjet. U botua në The Independent më 18 shtator 2008, në 60-vjetorin e vrasjes së Bernadotte-s, dhe titullohet " Heroi i harruar i Izraelit: Vrasja e Kontit Bernadotte - dhe vdekja e paqes".

Tani mer çun unë që kam pi raki gjithë jetën paskam qenë i ofendum😂🎷

A nuk asht per tja...QRobt.
Perse?
Sipas Dimi Le....
Ju(ky QELBSI i gjetajve) duhet të arrestoheni per....
shfrytezim te punës ndaj== minore(ne)ve,
profiton(ve pasuri) duke shfrytezuar=== femijet e mitur,
duke i vene(MASAKRUAR) ne punë te....
renda dhe kundra= ligjit.

A ka me...FASHIST se ky baceQIRI?

A nuk asht per tja...QRobt.
Perse?
Sipas Dimi Le....
Ju(ky QELBSI i gjetajve) duhet të arrestoheni per....
shfrytezim te punës ndaj== minore(ne)ve,
profiton(ve pasuri) duke shfrytezuar=== femijet e mitur,
duke i vene ne punë te....
renda dhe kundra= ligjit.

A ka me...FASHIST se ky baceQIRI?
36 vjet rückwärts. Kaq ju deshën Kinës me qenë ktu ku është

Edhe ky e kish share keqe ate çi-futken me llafkat; do te te qojme ne shetitore, te te japim nje very big akullore! Se in tu Odhbenia, secili e ndreq nje tregim historie, del e shkruan edhe nje liber ``fumato`` ne bazen e rrefim-trillimit edhe hajde ja fidhojme, se nga ketu nis historia.

Back