Zana
🇦🇱 Georgius Castriota 🇦🇱
- Anëtar
- Oct 21, 2013
- Postime
- 81,641
- Pikët
- 113
Opo lere Edin ti .. se Edi nuk eshte Vlonjat me kraharor Lepuri si ti.Mu më ... eee
Nga anët tona vetëm zahon kemi , se Edin e kemi gjysëm muhsnedan dhe gjysëm kaur
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Opo lere Edin ti .. se Edi nuk eshte Vlonjat me kraharor Lepuri si ti.Mu më ... eee
Nga anët tona vetëm zahon kemi , se Edin e kemi gjysëm muhsnedan dhe gjysëm kaur
Kush tha .. ja pyeteOpo lere Edin ti .. se Edi nuk eshte Vlonjat me kraharor Lepuri si ti.
Edlin boll me fantazite se keni lene nam .Kush tha .. ja pyete
Ai po të dojë është edhe alien
E vërtetë... unë nuk jam , por ndihem...Edlin boll me fantazite se keni lene nam .
Ju sot nuk keni asnje lidhje me Vloren apo historine e saj .
Kot na beni gek mek K’tu …
E vërtetë... unë nuk jam , por ndihem...
Prandaj.. .. kujdes në kthes
Saktë fare o flori.
Ata historikisht kanë treguar që kanë ambicie për ekspansion dhe nuk është aspak çudi që ato hipoteza që përmenda të jenë realisht skica/plane të detajuara mirë dhe që presin vetëm momentin e duhur për tu zbatuar dhe momenti po vjen.
Fatkeqësisht klasa politike shqiptare dhe sidomos Ramsi po kontribuon jashtëzakonisht shumë për ta zbatuar këtë plan. Edhe mikja e tij e dashur përtej bregut tjetër të Adriatikut pra Melonara është e kapur peng nga lobi hebre dhe po bën të njëjtën gjë si ky nga ana tjetër e bregut të Adriatikut. Janë që të dy bashkë në sintoni perfekte dhe po krijojnë momentin e shumëpritur.
Shiko çfarë thotë Edi Rama![]()
Ik tani , ndize një cigareJu ndiheni nga te ju fry era …
I don’t smoke for ur information. lolIk tani , ndize një cigare
Lasciatemi cantareIk tani , ndize një cigare
I ka rene mu ne çafke te kokes. Kjo eshte e vertet, vetem se duhet shtuar, qe keto kan qen planet e fabrikes me te madhe te gjenocidit ne historin e njerzimit, United Kingdom of England, qe vazhdon gjenocidin sot e kesaj dite, me djalin e tyre rebel USA, por kete here gjenocidin e kryejn, me doren e cifutve. Me 1946 a 1947 cifutet me te njejten propagand qe u stehuan ne palestine, deshin te vinin te strehoheshin ne shqiperi, por hoxha e refuzoj menjehere dhe nuk i lejoj te futeshin.
Edlin, po ci ke keto budalliqe?!Vlora 90% hebre ?!
Alban Kraja i bazohet arkivave të Venedikut ..
@MR ZEID nuk e di ç'më the në një temë tjetër se nuk mund t'a shoh..
Po ti shife ça thotë Albani dhe kjo Ana kohen ...Edlin, po ci ke keto budalliqe?!
Nuk e prisja nga ty te shkruante keto gjera.
Do ta prisja nga ndonje armik i shqiptareve ose nga ndonje budalla, por jo nga ty.