Ja dhe shenjat me piket e tyre te dobta
Dashi- Pa diplomaci apo takt
Dashi është foshnja e zodiakut. Bebja nuk ka frikë asgjë dhe askush, derisa te digjet. Meshkujt apo femrat, këta njerëz do të luftojnë atë që ata mendojnë se është një padrejtësi dhe nuk janë të shqetësuar për shprehjen e mendimeve të tyre. Dashi mund te zihet me një polic trafiku ose një gangster të armatosur. Ai mund të pendohet me vonë, por skankujdes hic fare ne moment kur eshte i/e nevrikosur. Një diplomaci e vogël taktike mund ta shpetoj, por duhet shumë vite për të mësuar mësime taktike. Një dash mëson modestinë dhe përulësinë vetëm pas shumë dështimeve të mjerueshme.
Demi: Jashtëzakonisht kokëfortë
E vërteta është se Demi është po aq kokëfortë sa një njeri mund të jetë dhe jo në të vërtetë të shndërrohet në gurë të ngurtë. Burrat dhe gratë e Demit duket se janë ngjitur në vendet e tyre dhe në mendimet e tyre. Një burrë i Demit do të refuzojë të shoqërojë gruan e tij në shtëpinë e një shoku nëse nuk ka karrige të rehatshme për të që të ulet. Ajo mund të mbrojë më kot. Ai thjesht nuk do të shkojë. Një grua e Demit që nuk e aprovon bashkëpunëtorët e bashkëshortit të saj thjesht nuk do ti flasi me goje.
Një dem është i fortë dhe i qëndrueshëm dhe asgjë nuk shqetëson qetësinë e tij. Ju mund të hedhni ujë mbi të ose të ndizni një zjarr në mes gishtërinjve të tij. Ju mund të rrahni në gjoksin e tij me grushta, të qetësoni atë hipnotizëm ose të bërtisni në krye të mushkërive tuaja. Demi nuk do të lëvizë një inç. Sapo të jetë vendosur mendja, ai i mbështjell krahët me qetësi dhe gërmon në këmbë. Ai mund të jetë një grumbull i keq kur ai është i lodhur dhe jashtë llojesh. Mos e ngacmoni ose akuzoni atë për të qenë dembel. Kjo është sikur te mbani një flamur të kuq në fytyren e tyre. Ai jeton jetën në ritmin e tij të qetë dhe ai nuk do të nxitojë ose të shtyhet.
Binjakët: Me dy mendje
Duke ditur se ku të kërkosh këtë krijesë të gjithanshme kërkon një parashikim të vogël. Ai mund të jetë ne një vend sot dhe diku tjetër nesër. Papritmas, gjithashtu. Një Binjakë mund të ndryshojë rrobat, punën e tij, jetën e tij të dashurisë ose banesën e tij aq shpejt sa ai ndryshon mendjen e tij dhe kjo është shumë e shpejtë. Binjaket kurrë nuk pushojnë sytë e tyre në një objekt për më shumë se disa sekonda. Në fakt, syri i tyre i shpejtë dhe i shpejtë është shpesh mënyra më e lehtë për t'i njohur ato. Të thellë brenda natyrës së tij të kërkuar dhe të paduruar, Binjakët kërkojnë një ideal, dhe problemi kryesor i tij është të njohë atë që është.
Binjakët: Asnjëherë në kohë!
Çdo lloj rutini mund të bëjë një binjak tipik të ndjehen si një zog i rënë në një kafaz me krahët e tij te prerë. Këta njerëz janë të pandershëm nga lodhja dhe monotonia pothuajse ashpër. Zakonisht, ata nuk janë shpirtrat më të përpiktë në botë. Binjakët tipikë, gjithsesi, vijnë gjithmonë vonë, jo për shkak se harron kohën, por për shkak se diçka e kapi interesin e tij në rrugë dhe e anashkaloi atë. Natyra e shqetësuar Mercurial kërkon eksitim të vazhdueshëm dhe ndryshim ose shpirti bëhet i zhgënjyer dhe trishtuar.
Gaforrja: Pesimistët
Gaforrja mund të kthehet si më i çlirët se një bojë për bojë, dhe t'ju mbyt në depresion më thellë se në katin e oqeanit. Frika e tij zakonisht mbulohet mirë nga humori i tyre. Pesimizmi nuk është kurrë larg ... gjithmonë i gatshëm të prishë ato netë të bukura dashurie. Një gaforre mund të marrë udhëtimet ëndërruese në yje, nëse ai mëson të injorojë atë zë të brendshëm që e harxhon zërin që e mbyt atë. Por, derisa të mësojë të pushtojë frikën e tij, ata formojnë thembrën e Akilit dhe lëndohen çdo herë që fillon të fluturojë shumë lart.
Gaforrer jan te flaket. Kjo është një tjetër gjendje humori qe kan. I zemëruar. Personi që ju dha një përgjigje të çuditshme kur keni pyetur për kohën, ai që gati e hodhi kokën kur e kërkuat të kalojë kripën - ishte ndoshta një person i gaforres që kalonte nëpër një nga magjitë e tij të rastësishme që e bën atë të urrejë botën. Ai nuk është i zemëruar me ty. Ai është i zhgënjyer me jetën. Ai do të marrë mbi të, dhe të jetë vetia e tij e ëmbël, i butë dhe i vetëkuptueshëm kur ndryshon Hëna.
Luani: Pakujdesi me para
Shumë pak luane janë të kujdesshëm me të holla. Luani tipik është një lojtar spektakolar në zemër, shpesh egërsisht ekstravagant; madje edhe macia me e rrallë që mbledh monedha do të vishet shtrenjtë, dhe gjithmonë duket mirë.. Ai dëshiron klasën e parë dhe luksin gjatë gjithë rrugës, dhe ai do të kalojë lirshëm në argëtim dhe kënaqësi. Luani do t'i japë para pothuajse të gjithëve. Nëse dikush i kerkon borxh dhe nuk ka të holla, luani shpesh merr borxh prej dikujt tjetër para se të pranojë se Mbreti nuk është në gjendje t'i ndihmojë subjektet e tij 'nevojtare'.
Luani: Nuk ka hapësirë në marrëdhënie
Me një mashkull luan, mos u përpiqni të jeni një vajzë karriere. Ai kurrë nuk do të qëndrojë për të - Ai është karriera juaj. Luanesha mund të lejojë bashkëshortin e saj të shkojë në gjueti për disa lëkurë kur llogaria bankare të bjerë, por më mirë ta bëjë të qartë punën e fundit, pas tij dhe folesë shtëpiake. Ai nuk do të tolerojë konkurrencën nga një mashkull apo një interes i jashtëm. Nëse jeni mjaft të guximshëm për të pranuar këto sfida, shkoni përpara dhe blini fustanin tuaj, por sigurohuni që është elegant. E turperoni atë duke u shfaqur në publik, duke u dukur me pak se nje mbretëresh/mbretdhe keni per ta ofenduar.
Virgjëresha: Nuk mund të pranoj kritikimet
Virgjëresha është e shpejtë për t'i mohuar zakonet dhe tiparet e tij. Ai ka një verbëri të dukshme ndaj gabimeve të tij dhe ai duket i paaftë për të parë dobësitë e tij në një dritë të qartë sic sheh çdo gjë tjetër. Por e vërteta është se ai i sheh ata - dhe ai i sheh ata në detaje aq të pafund sa nuk mund t'i durojë t'i dëgjojë ato të përgjithësuar. Mundohuni ti tregoni një te Virgjër tipik që ai është kritik, i merakosur, i shqetësuar, i zoti ose i pazakontë i shqetësuar me dietën dhe shëndetin, dhe do të përballeni me një mohim fte pabesueshem. Kush, ai? Ai nuk është aspak i tillë.
Virgjëresha: Shumë i heshtur
I martuar ose i vetëm, është mjaft e thjeshtë të vërehet Virgjëresha në publik. Për një gjë, ai nuk do të bëjë shumë zhurmë. Ai nuk është saktësisht i zhgënjyer, dhe ai do të qëndrojë si i vetmuar. Tubimet shoqërore nuk janë baza më e mirë e gjuetisë kur jeni duke kërkuar për këto perfektionistë. Ju jeni më shumë gjasa për t'i gjetur ata që punojnë me vonesë në zyrë sesa të jenë të shoqërueshëm në një koktej. Nuk është e lehtë që Virgjereshat të relaksohet në mënyrë të mjaftueshme për të shijuar notimin social të lumtur, sepse ata janë në thelb të pakëndshme në turma.
Peshorja: Dembel
Shenjtja e Diellit njihet si Peshorja e Vogël, dhe kjo është një mospërputhje. Për ditë, javë ose muaj në fund, peshorja mund të jetë shumë i zënë për të luajtur. Ata do të djegin bidonin e vajit në mesnatë, pastaj do të ngrihen dhe do të shkëlqejnë në kohë për të dëgjuar gjelin të këndojë. Papritmas, ata do të ulen në një karrige, të thonë, "jam i mbushur", dhe jepni imitimin më të mirë të përtacisë që keni parë ndonjëherë (sidomos pas gjithë asaj aktiviteti të tërbuar). Sapo ta kenë shpelodhue, ju nuk do t'i kapni ata duke lëvizur një muskul. Do të jetë një përpjekje për ta për të marrë një lugë ose për të ngritur një gotë (edhe pse ata do të menaxhojnë).
Peshorja: I pavendosur
Kjo antipati për të marrë një vendim mund të shndërrohet në një bllokim të ngushtë me ata që kanë shqetësime të padëshirueshme midis planetit të tyre në lindje. Ka disa që nuk mund të vendosin se cila këpucë duhet të vihet në fillim në mëngjes, e lëre më cilën anë të shtratit të dal. Madje edhe mesatarja e peshoreve që takon në zyrë ose në një parti gjithmonë do të pasqyrojë në një farë mase këtë tendencë për të peshuar gjërat mbrapa dhe me radhë derisa të nervozohem dhe koha për vendim ka kaluar me kohë.
Akrepi: Hakmarrës
Një akrep është i paaftë për të falur dhe harruar. Akrepi vdekjeprurës i natës së pari do të kërcejë, pastaj do të planifikojë shkatërrimin, pastaj do të shqyej përsëri. Ai nuk është i kënaqur me vetëm mbrëmjen e rezultatit. Ai duhet të shkatërrojë plotësisht armikun, ose të paktën ta kryejë atë. Akrepi tipik i akrepave do të qëndrojë zgjuar ... netë duke zbuluar se si të fitohen. Nëse një fqinjë e qëllon me kujdes paravitësin e tij, ai do të gërryej dy fenerë në makinën e fqinjëve të nesërmen, dhe ndoshta të vozis mbi mbrojtjet e tij të prunuara me kujdes, për një masë të mirë.
Akrepi: Brutalisht i sinqertë
Vëreni një Akrepi se ai ka një talent të madh që do të njihet një ditë, dhe ai pa probleme, përgjigjet rastësisht: "Po, e di." Pyetni nëse ai do t'ju bëjë një nder, dhe (ai përgjigje do të jetë po aq i thjeshtë.) "Po, sigurisht do të", ose "Jo, nuk mund ta bëj këtë." Nëse jeni të ndjeshëm, mos pyesni opinionin e tij ose këshilla Ju do të merrni të vërtetën e zhveshur, brutale. Ju e keni pyetur, ai do t'ju tregojë. Akrepi nuk do të paguajë një kompliment të rrejshëm për të fituar një pikë ose për të fituar një aleat Është poshtë tij të lypset.
Shigjetari: Kumari
Çdo Shigjetar është si një lojtar, përveç nëse ka një ndikim të kujdesshëm dhe konservator në tabelën e lindjes. Shumë pak prej tyre mund t'i rezistojnë hedhjes së disa faturave në ndjenjën e gjelbër. Me aspekte negative mes planetit në lindje, një harkues mund të rrezikoj një pasuri, ose të hedhin paratë e qirasë në hundën e një kali të preferuar. Las Vegas tërheq Shigjetarer si sheqeri tërheq mizat. Për fat të mirë, shumica e tyre mbajnë thirrjen për të spekuluar nën kontroll.
Shigjetari do të marrë një kauzë të madhe me përkushtim të verbër dhe beson se mundësitë i tejkalojnë mangësitë, një qëndrim që rrjedh nga imagjinata e tij e shkëlqyer dhe mendimi progresiv. Ai kurrë nuk arrin të paraqesë rastin e tij me argumente të ftohta dhe të arsyeshme, ndonjëherë duke prerë opozitën me shirita me satira të mprehtë, dhe ende duke u larguar nga grindjet, disi. Zjarri është gjithmonë i gatshëm të dalë, megjithatë, kur dikush padrejtësisht sulmon mrekullinë ose shkakun e tij të momentit. Ai është një armik i frikshëm, sepse ai synon drejt kur merr kohë për t'u përqendruar tek viktima.
Bricjapi: Pretendues
Bricjapët pretendojnë se mund të jetojnë pa komplimente, dhe mënyra se si sillen kur marrin një është prova mjaft bindëse. A keni thënë ndonjëherë diçka të mirë për njeriun tuaj Bricjap dhe e shihni se duket aq i cuditur ne fytyrë? Mos u nxito. Vetëm për shkak se cjapi është një ekspert i tillë për të mashtruar veten nuk do të thotë që duhet të mashtrohesh gjithashtu. Në të vërtetë, ai dëshpërimisht kerkon ti thuhet se është i mirë, i zgjuar, i bukur, i dëshirueshëm dhe interesant, por meqë rrallëherë e bën të dukshme nevojën e tij, ai merr pak orkide
Të gjitha gratë u nënshtrohen disponimeve, ju thoni, por vajza e Bricjapit mund të ketë disa nga ato me të vërtetë të zeza dhe afatgjata. Nëse ajo ndihet e keqtrajtuar ose e papërmirësuar, ajo do të mendohet për ditë, javë, madje edhe muaj. Ajo e quan atë të ndjeshme ose praktike, por mërzitja Saturnine, pesimizmi dhe depresioni janë shumë më rrënjësor se kaq. Ata janë shkaktuar nga frika e së ardhmes, shqetësohen për të tashmen, turp për të kaluarën - ose një dyshim se ajo është duke u tallur ose është e papërshtatshme në një farë mënyre.
Ujori: Jo besnik
Përkundër fiksimit të tyre në miqësi, ujorat nuk kanë shumë te dashur. Ata kërkojnë sasi më tepër se sa cilësi në shoqatat e tyre dhe rrallë vendosen në një marrëdhënie të qëndrueshme për më shumë se një periudhë të kufizuar. Ka shumë për të zbuluar rreth ardhësit tjetër që të mbetet e lidhur me një ose dy miqësi ekskluzivisht. Ka pak të mira për të bërë një tërheqje emocionale ndaj një natyre të tillë të papërcaktuar, por nëse prekni zemrën e një Ujori (që nuk është e njëjta gjë si emocion i thjeshtë), ai zakonisht do të marrë biçikletën e tij dhe do të kthehet për të parë se çfarë ai mund të ketë humbur.
Ujori: Qëndrim i rastësishëm
Zakonisht, është e vështirë për të marrë një ujor për të bërë një emërim të saktë. Më mirë do ta mbante të lirë, sepse nuk i pëlqen të përkulet në detyra ose detyrime specifike në kohë të caktuara. Ai preferon një rastësor "111 t'ju shohë rreth - ndoshta diku të martën" në një orë të caktuar për një takim. (Dhe ai nganjëherë do të thotë të martën e dytë të javës së ardhshme.) Ka të ngjarë të vijnë në shtëpi nga dyqani pa artikullin më të rëndësishëm në listën e ushqimeve, sepse ata nuk mund të shqetësohen duke kujtuar se çfarë është thelbësore.
Peshqit: Evapists
Peshku ka lindur me dëshirën për të parë botën përmes syzeve me ngjyrë rozë. Ai e di mjaft mirë për anën e çiltër të njerëzimit, por preferon të jetojë në botën e vet të butë dhe të butë, ku të gjithë janë të bukur dhe të gjitha veprimet janë të bukura. Nëse realiteti bëhet shumë i tmerrshëm për t'u përballur, ai shpesh i shpëton sondazheve rozë. Kur jeta e hedh poshtë atë me një spërkatje, një bark të vërtetë, në një lumë të ndenjur të dështimit të mjerë dhe kushteve të pashpresa, në vend që të kërcej nga rreziku i zymtë, ai është më i prirur të fshihet pas iluzioneve të tij të gjelbra të zbehtë.