• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Zbulo pikën tënde më të fortë sipas shenjës së horoskopit

Përgjigje e: Zbulo pikën tënde më të fortë sipas shenjës së horoskopit

the une kam lezuar ne astrologyjunction per horoskopin po tashi uve i perktheni keto ce ajo faqe qe shikoi une ehste ne anglish. Kini do nje perkthuyse tamam apo vete google perdorni te tere? Dhe po mundet me tregoni si te ve nje foto keto, kam nje shum te bukur me motren time kur kemi vajtur ne itali

Përgjigje e: Zbulo pikën tënde më të fortë sipas shenjës së horoskopit

Gaforrja, i/e Dhembshur

Gaforrja është një kujdesës natyral nga të cilët do të dëgjosh vetëm: “Unë do të kujdesem për ty”. Kjo shenjë është mjaft e kujdesshme në përzgjedhjen e njerëzve që fut në jetën e saj por në momentin që je në rrethin e brendshëm të Gaforres, ato do të bëjnë çdo gjë që të të gjenden pranë gjithnjë. Kjo shenjë nuk mund të duket seksi por kushdo ka nevojë për dikë që ta ngushëllojë dhe ta dëgjojë. Tregoji vështirësitë duke i hapur zemrën dhe Gaforrja nuk mund të rezistojë me sytë e saj të mëdhenj dhe të njomur, që të shikojnë vetëm ty me dhembshuri.
(EH Nuk them kot un qe ne gaforret jemi engjej mbrojtes).

Back