• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Zgjedhje parlamentare 2025!

Kush i fiton zgjedhjet 2025?

• Numri i votuesve
    38
Nfakt menyra si u shpernda Lapaj neper Shqiperi kur e dinte shume mire si funksionon kodi elektoral duket sikur ka pas axhende per pale te treta, ndryshe nga Agroni qe u fokusu vetem ne Tirane dhe ku deri tani ka marre 2 deputet me 10 mije vota me pak se Lapaj.
Lapaj ishte ne ngjitje deri kur Gronia i partise Mundesia i beri nje goditje te forte nen brez me ate çeshtjen e pronave dhe Vjehrrit.😂

Lapaj ishte ne ngjitje deri kur Gronia i partise Mundesia i beri nje goditje te forte nen brez me ate çeshtjen e pronave dhe Vjehrrit.😂
Llapa tha ne nje pronocim qe nuk do jet ai ne Parlament, do caktojne dike tjeter.

Ore ju me qafë e paci veten që i shkoni mbrapa Berishës....ne çtaksirat kemi?
A nuk ishte ai idhulli yt Berisha para 10 muajve që ndryshoj kodin zgjedhor .....ja rezultati +12 Rama.
Zgjedhjet i shiti Berisha për të mar vulën dhe boll me idiotsira
Thats some mental gymnastics type of idotic crap thatt makes no sense.Une e para sjam me salen por pa na i shpjego si u shiten zgjedhjet duke ndryshuar kodin ti vella per te mar vulen.
Propganda ramiste e socjaluste kshu full blow

Last edited:
Mundesia shkoi 2 mandate. @Juno sa i kemi shancet ti mbajme 2 mandatet? Thua na i grabit PS apo PD? Sepse jane shume afer ne nr fletesh

View attachment 300305

Sot disa vota u nxorrën të pavlefshme me arsyetimin nga numëruesit se janë me ngjyrë ndryshe nga tjerat.
Ndërhyri Agroni dhe i quajtën. Kushedi sa të tilla janë cilësuar të pavlefshme! Puna është se partitë e vogla nuk kanë numërues, vetëm partitë e mëdha.

Thats some mental gymnastics type of idotic crap thatt makes no sense.Une e para sjam me salen por pa na i shpjego si u shiten zgjedhjet duke ndryshuar kodin ti vella per te mar vulen.
Propganda ramiste e socjaluste kshu full blow
Ti e di me mire se une se si u shiten....

Sot disa vota u nxorrën të pavlefshme me arsyetimin nga numëruesit se janë me ngjyrë ndryshe nga tjerat.
Ndërhyri Agroni dhe i quajtën. Kushedi sa të tilla janë cilësuar të pavlefshme! Puna është se partitë e vogla nuk kanë numërues, vetëm partitë e mëdha.
Te njejten gje mendoj dhe une. Tre mandate Agroni i kpuste ne Tirane (Barbara eshte e treta ne liste) super goce nqs e njeh.

Te njejten gje mendoj dhe une. Tre mandate Agroni i kpuste ne Tirane (Barbara eshte e treta ne liste) super goce nqs e njeh.

Po i njoh të dy, Eraldin dhe Barbarën.
Me Barbërën kam shumë muhabet, ndërsa Eraldi rri pak i distancuar.

Te burgosurit elbasanit 85% votuan per PS qe i fut ne burg ne izolim 😂

Back