Mbaron ti për spiunlliqe

Plaça unë po nuk i shkrove nja 20 "emra + mbiemra" ti

E kam vënë linkun ke postimi më lart, gjithësesi kliko: këtu
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !

Jo Mandi,ne Shqiperi me aq sa shoh Une nuk ka vullnet per ndryshim...me shume ka apati dhe kulture mosndeshkimi per qeverisjen.Problemi eshte qe nuk ka opozite te forte, duhen figura te reja sepse dhe populli kerkon ndryshim.
Ata thjesht nuk e duan, por per tu cuditur nuk ka pse.![]()
Une edhe pa pune te isha, do pertoja per politike.Hala pa pun. Kur t’filloj pun, do pertoj.![]()
Zgjedhjet janë blerë me €
Janë me 1000-ra votues që kanë marr nga 50-100 € për çdo votë.
Edhe kolegu që voton në Laprakë të njëjtën si mijëra të tjerë ka marr 100 € për votën e tij të të shoqes.
Edhe pse kolegu nuk është se aq fukara, sepse ka ca të ardhura të mira krahasuar me gjysmën e popullsisë.
Zgjedhjet janë të manipuluara.
Une edhe pa pune te isha, do pertoja per politike.![]()
jo akoma skane nxjerre nr e votuesve edhe pse u perdor teknologjiaKane ec nai cik me numurimet e votave ? Kush kryeson ?
Aaaa filluan justifikimet tani. Politiken e gjeta mes jush.Me ket merren. Te merreshin me noi gjo tjeter, u merrsha dhe un me ato tjerat.![]()
Pse me kerkon te instaloj app? Une dua thjeshte te shkruaj emrin tim dhe disa te tjereve dhe kaq![]()
Aaaa filluan justifikimet tani. Politiken e gjeta mes jush.
Kur jane budalleqe, mire eshte te mos merresh duke treguar qe behet fjale per budalleqe, jo te vallezosh me turmen per edin dhe liken.![]()
Gjëja më e rëndësishme është të përfundojë numërimi në mënyrë të qetë, të lexohet mendimi i shqiptarëve që jetojnë në realitetin shqiptar.
Ke ky linku shikohen të dhënat e mbledhura nga "patronazhistët", mund të vendosni emrat tuaj, të familjarëve, miqve dhe të shikoni të dhënat.
Këto janë të miat:
View attachment 88456
Ka ardhur koha që ti jepni fund justifikimeve të tilla si "janë blerë me lekë", janë komunistat, janë injorantë, etj... Pranoni të vërtetën.
Te kuptoj semiku, por ate vend e kane mare peng, pikerishte keto parti qe garuan sot.Jo Mandi,ne Shqiperi me aq sa shoh Une nuk ka vullnet per ndryshim...me shume ka apati dhe kulture mosndeshkimi per qeverisjen.
Opozita nuk eshte fajtore,ky sistem I ngritur nga Edi Rama nuk rrezohet me vote pa marre parasysh disponimin e shumices dhe llojin e opozites.Ketu nuk mendoj ne ate qe blihen votat,sipas meje Edi Rama nuk i blen votat.
Mbas kesaj,harroeni qe ne Shqiperi ka opozite.Vitet qe viejne Regjimi do te jete edhe me i forte dhe me i frikshem.
Mediat e dh...a të ShqipërisëSipas nje tv njesia 10 Ps ka humbur, rezultati eshte elektronik i menjehershem
Pse me kerkon te instaloj app? Une dua thjeshte te shkruaj emrin tim dhe disa te tjereve dhe kaq![]()
Urdhero ...c’fare me doli mua tek ky linku .
.....E lexove besoj ???
Ne kete menyre? Edi me mire se saliu?Turmes i duhen hapur syt. Ne mos, t’pakten perpiqem. U hapen a jo si perfundim, ceshtje tjeter.![]()
Ka virus ai link mik.Provo njëherë të klikosh duke shkruajtur në google: Patronazhisti im
Shumë media shqiptare e kanë publikuar linkun që solla edhe unë, është ky këtu: **********
Jo Mandi,ne Shqiperi me aq sa shoh Une nuk ka vullnet per ndryshim...me shume ka apati dhe kulture mosndeshkimi per qeverisjen.
Opozita nuk eshte fajtore,ky sistem I ngritur nga Edi Rama nuk rrezohet me vote pa marre parasysh disponimin e shumices dhe llojin e opozites.Ketu nuk mendoj ne ate qe blihen votat,sipas meje Edi Rama nuk i blen votat.
Mbas kesaj,harroeni qe ne Shqiperi ka opozite.Vitet qe viejne Regjimi do te jete edhe me i forte dhe me i frikshem.