• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Zgjedhjet parlamentare në Shqipëri,25 prill 2021. Në pritje të rezultatit

Kur do të dalë rezultati i zgjedhjeve?

• Numri i votuesve
    21
  • Poll closed .
Status
Temë e mbyllur.
Problemi eshte qe nuk ka opozite te forte, duhen figura te reja sepse dhe populli kerkon ndryshim.
Jo Mandi,ne Shqiperi me aq sa shoh Une nuk ka vullnet per ndryshim...me shume ka apati dhe kulture mosndeshkimi per qeverisjen.
Opozita nuk eshte fajtore,ky sistem I ngritur nga Edi Rama nuk rrezohet me vote pa marre parasysh disponimin e shumices dhe llojin e opozites.Ketu nuk mendoj ne ate qe blihen votat,sipas meje Edi Rama nuk i blen votat.

Mbas kesaj,harroeni qe ne Shqiperi ka opozite.Vitet qe viejne Regjimi do te jete edhe me i forte dhe me i frikshem.

Mbaron ti për spiunlliqe -qesh-
Plaça unë po nuk i shkrove nja 20 "emra + mbiemra" ti -qesh-

E kam vënë linkun ke postimi më lart, gjithësesi kliko: këtu

Pse me kerkon te instaloj app? Une dua thjeshte te shkruaj emrin tim dhe disa te tjereve dhe kaq 😁

Zgjedhjet janë blerë me €
Janë me 1000-ra votues që kanë marr nga 50-100 € për çdo votë.
Edhe kolegu që voton në Laprakë të njëjtën si mijëra të tjerë ka marr 100 € për votën e tij të të shoqes.
Edhe pse kolegu nuk është se aq fukara, sepse ka ca të ardhura të mira krahasuar me gjysmën e popullsisë.
Zgjedhjet janë të manipuluara.

Zgjedhjet keshtu kane funksionuar perhere ne shqiperi. Veshtire te gjesh dike qe nuk influencohet nga ;

1. Shitblerja e votes.
2. Ja jep voten dikujt per shkak te njohjes direkte te kandidatit , favor ndaj nje shoku , miku apo shok pas shoku.
3. Ata qe perfitojne direkt nga dhenia e votes si p.sh militantet partiak ,familjaret e kandidatit , bizneset e favorizuara apo administrata shteterore ne rastin e partise ne pushtet.

Te tjeret qe nuk i lidh asgje me arsyet me siper , nuk shkojne fare per te votuar.

Me ket merren. Te merreshin me noi gjo tjeter, u merrsha dhe un me ato tjerat. :)
Aaaa filluan justifikimet tani. Politiken e gjeta mes jush. :D
Kur jane budalleqe, mire eshte te mos merresh duke treguar qe behet fjale per budalleqe, jo te vallezosh me turmen per edin dhe liken. :)

Aaaa filluan justifikimet tani. Politiken e gjeta mes jush. :D
Kur jane budalleqe, mire eshte te mos merresh duke treguar qe behet fjale per budalleqe, jo te vallezosh me turmen per edin dhe liken. :)

Turmes i duhen hapur syt. Ne mos, t’pakten perpiqem. U hapen a jo si perfundim, ceshtje tjeter. :)

Gjëja më e rëndësishme është të përfundojë numërimi në mënyrë të qetë, të lexohet mendimi i shqiptarëve që jetojnë në realitetin shqiptar.

Ke ky linku shikohen të dhënat e mbledhura nga "patronazhistët", mund të vendosni emrat tuaj, të familjarëve, miqve dhe të shikoni të dhënat.

Këto janë të miat:
View attachment 88456

Ka ardhur koha që ti jepni fund justifikimeve të tilla si "janë blerë me lekë", janë komunistat, janë injorantë, etj... Pranoni të vërtetën.

Urdhero ...c’fare me doli mua tek ky linku .😳😳

.....E lexove besoj ???

Jo Mandi,ne Shqiperi me aq sa shoh Une nuk ka vullnet per ndryshim...me shume ka apati dhe kulture mosndeshkimi per qeverisjen.
Opozita nuk eshte fajtore,ky sistem I ngritur nga Edi Rama nuk rrezohet me vote pa marre parasysh disponimin e shumices dhe llojin e opozites.Ketu nuk mendoj ne ate qe blihen votat,sipas meje Edi Rama nuk i blen votat.

Mbas kesaj,harroeni qe ne Shqiperi ka opozite.Vitet qe viejne Regjimi do te jete edhe me i forte dhe me i frikshem.
Te kuptoj semiku, por ate vend e kane mare peng, pikerishte keto parti qe garuan sot.

Është publikuar rezultati i numërimit të votave për njësinë 10 në Tiranë, ku për herë të parë në të gjithë vendin u aplikua votimi dhe numërimi elektronik. Rezulton që PS ka marrë më shumë vota se forcat e tjera, 6007 vota ndjekur nga PD 4555 dhe më pas LSI me 628.

Sipas nje tv njesia 10 Ps ka humbur, rezultati eshte elektronik i menjehershem
Mediat e dh...a të Shqipërisë

Pse me kerkon te instaloj app? Une dua thjeshte te shkruaj emrin tim dhe disa te tjereve dhe kaq 😁

Urdhero ...c’fare me doli mua tek ky linku .😳😳

.....E lexove besoj ???

Provo njëherë të klikosh duke shkruajtur në google: Patronazhisti im
Shumë media shqiptare e kanë publikuar linkun që solla edhe unë, është ky këtu: **********

Nuk jam dakort . Shqiptaret me teper se kush e kane ndjenjen e ndeshkimit si popull por sic tha dhe Mandi me siper , ne shqiperi nuk ka opozite te forte. Personalisht jam i djathte dhe perhere kam votuar per PD-ne , pervec 2 zgjedhjeve te fundit meqe nuk kam qene ne shqiperi. Si mundet dikush qe tia jap voten Lulit? 4 vite si kryetar bashkie i Tiranes do mbahet mend si kryebashkiaku me i deshtuar ne histori. Edhe pse i djathte , me gjithe zemer do doja te fitonte PS-ja sesa ta marre pushtetin Luli.

Status
Temë e mbyllur.
Back