Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Zvicra mund të bëhet vendi i parë në botë që vendos një kufi popullsie

prap nuk e kuptova une, bo vaki jam vjetersuar shum keto kohet e fundit, dhe nuk i kuptoj keto shenjtalliqet tuaja,
ma shpjego qarte, çfare kerkonte qeveria dhe çfar kerkonte shoqeria civile, se ketu shum bojne si te zgjuar mirpo nuk japin shpjegimin e sakte,

Ne zvicer ka nje perralle...

E pyet femija te jemen....
- Mami mua kush me solli tek barku jot, lejleku?

- Leljleku?! Jo te keqen mami nuk ishte lejlek, por duhet pranuar qe ishte nje derr zogu!

do ta pyes, @Semiku a mund te na thuash se ç'kuptim kishin ato rezultatet qe na solle,
Si cfare kuptimi,shkrova si exit pollet e parashikonin referendumin dhe ashtu doli :55 % e kane refuzuar.
Referendumi ka dështuar.

Behet fjale qe Zvicrra ta kufizojë popullaten deri me 2050 ne 10 mil.banore...me fjale te tjera referendum kunder te huajve,te ulet emigracioni,te suspendohet bashkimi familjar per te huajt etj.

ashtu doli :55 % e kane refuzuar.
çfare kane refuzuar biri im, kane refuzuar vendimin e qeverise per hyrjen e emigranteve, apo vendimin per kufizimin e lindjeve te femijve, se nuk po mirret vesh sakt per çfar shkuan ne referendum,
a mund t'ja shpjegosh plakut qysh nga zanafilla,

çfare kane refuzuar biri im, kane refuzuar vendimin e qeverise per hyrjen e emigranteve, apo vendimin per kufizimin e lindjeve te femijve, se nuk po mirret vesh sakt per çfar shkuan ne referendum,
a mund t'ja shpjegosh plakut qysh nga zanafilla,
As kete nuk e di 🤣

Back