Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

ZYRTARE: Kosova voton më 7 qershor 2026

Do vesh nje bast qe fiton Albini 54% ?
Le qe ti akoma si ke dhene bastin @Xha Tani - t
jo gabim e ke une e kam fitue ate bast sepse ne ato zhgjedhje albin-serbia nuk ka mujt ta krijoi qeverin ae kryeminister nuk ka mujt me kan dhe ato zgjedhje kan qen para ktyne te fundit qe nuk mundi ta zgjedh presidentin dhe shkuam ne zgjedhje

e tani per zgjedhjet e radhes une ve bast me ken te doin qe albin-serbia nuk do te kaloi 35% edhe pse po i blen me te madhe votat ky super hajn veq nga serbia qdo dit po thuajse po i zinen ka sa e sa dinar rubla e euro tuj u fut ne kosove normal me i ndihmue alpin -serbis me i ftue zgjedhjet

jo gabim e ke une e kam fitue ate bast sepse ne ato zhgjedhje albin-serbia nuk ka mujt ta krijoi qeverin ae kryeminister nuk ka mujt me kan dhe ato zgjedhje kan qen para ktyne te fundit qe nuk mundi ta zgjedh presidentin dhe shkuam ne zgjedhje

e tani per zgjedhjet e radhes une ve bast me ken te doin qe albin-serbia nuk do te kaloi 35% edhe pse po i blen me te madhe votat ky super hajn veq nga serbia qdo dit po thuajse po i zinen ka sa e sa dinar rubla e euro tuj u fut ne kosove normal me i ndihmue alpin -serbis me i ftue zgjedhjet
16 Autobuza me nga 52 veta nisen per te votuar Albinin nga Bayern , per Landet e tjera kur te kem info do te te them .

16 Autobuza me nga 52 veta nisen per te votuar Albinin nga Bayern , per Landet e tjera kur te kem info do te te them .
o edhe serbin me e pru krejt se alpini ka me pas ramje drastike e pat epoka e ti boll e ka shtrydh serbia si limonin por po e shef qe pas pranimit te vetemenagjimit zajednices qe e ka pranue alpin-serbia per veriun serbet do tia hedhin kembet alpin-serbis do ta lan te palar

o edhe serbin me e pru krejt se alpini ka me pas ramje drastike e pat epoka e ti boll e ka shtrydh serbia si limonin por po e shef qe pas pranimit te vetemenagjimit zajednices qe e ka pranue alpin-serbia per veriun serbet do tia hedhin kembet alpin-serbis do ta lan te palar
Nuk di gjo , une flas vetem me fakte , po te them qe kete rradhe jane mbi 4800 vota per Albinin qe nuk kane votuar asnjehere. KAQ !

@Llapi , @Xha Tani meqe e ke ne ignore po me thote qe ta ka falur 100 Dollareshin e bastit.
po rren per ata qe vetem rren e kam ngujue ne kolib
dete sjell rezultatin votimeve te atyre zgjedhjeve kur kemi vu bast une do ta paguej edhe ty edhe ati dreka e darka per 3 dit basti ka qen une kam than se alpin-serbia nuk do te mundet te krijoi qeverin dhe nuk do te jet kryeminister dhe ashtu doli por une ja kam fal nuk kam desht te drekoi me ta se filloi te rrej te ofendoi etj.

@Llapi , @Xha Tani meqe e ke ne ignore po me thote qe ta ka falur 100 Dollareshin e bastit.
jo bre , une ja kam fal , ohu qe vjet madje..
keshtu i thuaj...

Albini asnje dite nuk ka dale nga zyra e tij , kurse ai thoshte qe Albini as 1 jave , dhe e debojne..

urdhero realiteti ku jemi..pramdaj ja kam dhuru ate 100 ta prishi me shoke dhe shoqe..🦊😇🦊

po rren per ata qe vetem rren e kam ngujue ne kolib
dete sjell rezultatin votimeve te atyre zgjedhjeve kur kemi vu bast une do ta paguej edhe ty edhe ati dreka e darka per 3 dit basti ka qen une kam than se alpin-serbia nuk do te mundet te krijoi qeverin dhe nuk do te jet kryeminister dhe ashtu doli por une ja kam fal nuk kam desht te drekoi me ta se filloi te rrej te ofendoi etj.
Po mire , ja do e shikojme.

Serbia eshte Kosove me Albinin , me ju Kosova eshte Serbi.
kosova me ata qe e luftuan serbin dhe e sollen lirin e shtein koka serbi sipas teje ty do te lidhi ne kolib se bashku me disa spiuj te serbis e te alpinit se nuk te lejoi te na quesh neve serb qe luftuem serbin-

Back