Zana
🇦🇱 Georgius Castriota 🇦🇱
- Anëtar
- Oct 21, 2013
- Postime
- 80,652
- Pikët
- 113
Perse pyet ?Sa kushtojne?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Perse pyet ?Sa kushtojne?
Kurioz me dit si jane cmimet andej.Perse pyet ?
They are not bad at all .. k’to qe po shikonja une jane rezidenca te medhaja ndersa average flats or homes I merr very cheap .Kurioz me dit si jane cmimet andej.
Edhe mua me frikeson. Sa te ftohte mund te jene njerezit..akull nga ndjenjat.Sesi koha i ndryshon njerzit dhe se si ftohen raportet.
Tak fap sa hap e mbyll syt.
Do jesh dhe ti si un, shume emotive dhe empatike. Se ne rast te kundert ste ben pershtypje aspak, kurse un po flas per veten, ma pse, ma si, ma ca ndodhi..Edhe mua me frikeson. Sa te ftohte mund te jene njerezit..akull nga ndjenjat.
Dhe une qe vuaj per te tere
Sot kisha një provim të vështirë, që e jepja për herë të dytë, e isha i sigurt që nuk do të kaloja, se s'kisha lexuar fare. Edhe herën e parë ngela, për të njëjtën arsye, mirëpo sot jo vetëm që kalova, por dola me rezultat të mirë, duke iu afruar maksimumit të pikëve.
Mund të jetë çështje fati, se pyetjet ndoshta kanë qenë më të lehta, jo se kam qenë mirë unë.
Provimet jane c'eshtje fati.Sot kisha një provim të vështirë, që e jepja për herë të dytë, e isha i sigurt që nuk do të kaloja, se s'kisha lexuar fare. Edhe herën e parë ngela, për të njëjtën arsye, mirëpo sot jo vetëm që kalova, por dola me rezultat të mirë, duke iu afruar maksimumit të pikëve.
Mund të jetë çështje fati, se pyetjet ndoshta kanë qenë më të lehta, jo se kam qenë mirë unë.
Provimet jane si dashuria.Urime!
Sa për çështje fati, nuk e di. Pyetjet e lehta për ty mund të ishin të vështira për dikënd tjetër.
Ke lexuar më parë besoj.
Po, më parë kam lexuar, por duhet të lexosh vazhdimisht që t'i mbash mend, e pyetjet ndryshojnë, nuk janë njësoj çdo herë.Urime!
Sa për çështje fati, nuk e di. Pyetjet e lehta për ty mund të ishin të vështira për dikënd tjetër.
Ke lexuar më parë besoj.
Nga që çdo e mirë ka një të keqe dhe e kundërta, mendoj se marja e gojës me raste është veprim i ngurtë pozitiv.Provimet jane si dashuria.
Atje ku ajo eshte ne doza te medha, te merret goja.
Po, më parë kam lexuar, por duhet të lexosh vazhdimisht që t'i mbash mend, e pyetjet ndryshojnë, nuk janë njësoj çdo herë.
Këtë herë kishte shumë pyetje që nuk donin informacion të saktë dhe shifra si ato që lexon në libër, por përgjigje për situata të ndryshme, ku hynte në punë vetëm logjika