Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë ju ka bërë përshtypje sot?

Ca rob legena qe japin llafin se do ta bojne i pune,pastaj ndërrojnë menje. Shqiperi hesapi.

Kurioz me dit si jane cmimet andej.
They are not bad at all .. k’to qe po shikonja une jane rezidenca te medhaja ndersa average flats or homes I merr very cheap .

But u need to apply for a residency visa & this I think it cost .

Egypt it’s beautiful , rich on everything… and u can easily live with £2000 - £3000 - £4000 per year .

Sesi koha i ndryshon njerzit dhe se si ftohen raportet.
Tak fap sa hap e mbyll syt.

Edhe mua me frikeson. Sa te ftohte mund te jene njerezit..akull nga ndjenjat.
Dhe une qe vuaj per te tere
Do jesh dhe ti si un, shume emotive dhe empatike. Se ne rast te kundert ste ben pershtypje aspak, kurse un po flas per veten, ma pse, ma si, ma ca ndodhi..

Sot kisha një provim të vështirë, që e jepja për herë të dytë, e isha i sigurt që nuk do të kaloja, se s'kisha lexuar fare. Edhe herën e parë ngela, për të njëjtën arsye, mirëpo sot jo vetëm që kalova, por dola me rezultat të mirë, duke iu afruar maksimumit të pikëve.
Mund të jetë çështje fati, se pyetjet ndoshta kanë qenë më të lehta, jo se kam qenë mirë unë.

Sot kisha një provim të vështirë, që e jepja për herë të dytë, e isha i sigurt që nuk do të kaloja, se s'kisha lexuar fare. Edhe herën e parë ngela, për të njëjtën arsye, mirëpo sot jo vetëm që kalova, por dola me rezultat të mirë, duke iu afruar maksimumit të pikëve.
Mund të jetë çështje fati, se pyetjet ndoshta kanë qenë më të lehta, jo se kam qenë mirë unë.

Urime!
Sa për çështje fati, nuk e di. Pyetjet e lehta për ty mund të ishin të vështira për dikënd tjetër.
Ke lexuar më parë besoj.

Provimet jane c'eshtje fati.
Ne pergjithesi jeta eshte ceshtje fati.

Do me duhet te iki ne nje party pas pune. Del nje kolege shume e dashur per mua ne pension. Shyqyr qe e permendi nje kolege qe eshte sot se as e mbaja mend diten.. 🙈

• Hugs
Reactions: DUA
Urime!
Sa për çështje fati, nuk e di. Pyetjet e lehta për ty mund të ishin të vështira për dikënd tjetër.
Ke lexuar më parë besoj.
Po, më parë kam lexuar, por duhet të lexosh vazhdimisht që t'i mbash mend, e pyetjet ndryshojnë, nuk janë njësoj çdo herë.
Këtë herë kishte shumë pyetje që nuk donin informacion të saktë dhe shifra si ato që lexon në libër, por përgjigje për situata të ndryshme, ku hynte në punë vetëm logjika

• Like
Reactions: DUA
Po ja, që shikoj fotot e anëtarëve. Më janë bërë të njohur, s'më bën përshtypje. Duket sikur i kemi "miq" real.

Po, më parë kam lexuar, por duhet të lexosh vazhdimisht që t'i mbash mend, e pyetjet ndryshojnë, nuk janë njësoj çdo herë.
Këtë herë kishte shumë pyetje që nuk donin informacion të saktë dhe shifra si ato që lexon në libër, por përgjigje për situata të ndryshme, ku hynte në punë vetëm logjika

Kuptoj. Do e quaja rastësi në dobinë tënde.

Back