Po mate o burr i dheut dhe na thuaj,mos na lë kshtu në merakNuk e kam matur po varet sa here e bej kete rruge , sonte psh qe kemi Tiramisu mund te shkoje dhe 50 hapa![]()
Po mbasi të hash ,tiramisunë
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po mate o burr i dheut dhe na thuaj,mos na lë kshtu në merakNuk e kam matur po varet sa here e bej kete rruge , sonte psh qe kemi Tiramisu mund te shkoje dhe 50 hapa![]()
Po qe do e mas me tere mendPo mate o burr i dheut dhe na thuaj,mos na lë kshtu në merak
Po mbasi të hash ,tiramisunë![]()
Po mate o vlla ,mos na le kshtuPo qe do e mas me tere mend![]()
Mos u vono shumePo mate o vlla ,mos na le kshtu
Përgjigjen nga darka,mbas mbarimit të tiramisusë,se po dal një xhiro unë![]()
Ça mos u vono,ktu po dole kthimi si dihetMos u vono shume![]()
Miremengjes ,Ça mos u vono,ktu po dole kthimi si dihet
Tiramisuja e mir kishte dal?![]()
MirëmëngjesMiremengjes ,
Rendesi ka qe qenke kthyer
E mire ...e mire shume kishte dale![]()
Sot kemi puddingschneckenMirëmëngjes
U ktheva dhe mir që gjeta derën
Qeke knaq mo
Le ndonjë copë për sot?![]()
E paske lehtshëm sotSot kemi puddingschnecken![]()
Nuk i dihet Linda , dite e gjate ,mund te kalojme dhe tek te rendeshmet prapeE paske lehtshëm sot![]()
Po ça fati keNuk i dihet Linda , dite e gjate ,mund te kalojme dhe tek te rendeshmet prape![]()

Ai vinci ma pati bere fiksim aq sa nuk po flija me tek dhoma ime por dy dhoma me largPo ça fati ke
Gabim bëri ai që e hoqi vinçin
E mir se sot festë,lejohet![]()
Shyqyr që ikuAi vinci ma pati bere fiksim aq sa nuk po flija me tek dhoma ime por dy dhoma me larg![]()
Po pra me i sigurte , dy kate masnej ne kurrizShyqyr që iku
Më siguro do ishe në ballkonin poshtke Erdgeschoß
![]()
Po një zbutje kurrizi do keshPo pra me i sigurte , dy kate masnej ne kurriz![]()
Po po zbutje kurrizi , gjithe ai vinc , shyqyr qe e hoqen amonPo një zbutje kurrizi do kesh
Po jo se janë të sigurta aty![]()