Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë ju ka pëlqyer sot?

Status
Temë e mbyllur.
Kur vajta ne park sonte … erdhen dy djem per te lozur tenis Por Ishte e mbyllur / kycur fusha … nejse vendosen qe te ngjiten lart per telash dhe te futen brenda ( thashe me vete this is so Albanian 😂 ) and completely my vibe .

Nejse ja nisen lojen .. kishin edhe nje speaker me vete , vune muziken komplet kenget e mia .. e nderkohe une po benja litar and abs … anyway me kalimin e kohes they realised qe nuk merrnin dot topat qe ju dilnin nga fusha se Ishte dera e kycur 😂

I was the only option to help them … lol
Ato loz e une hudh topat back .. kur ju dilnin nga fusha … it was hilarious in a way ..por sic duket ngaqe ishim same vibe we just vibet naturally . lol

Dita,shume e bukur..kshu te ishte e gjitha vera..e lehte,e freskët. 🙄

njeri se i kishte syt si dikush e per nje cast mendova se eshte i njejti person.

Nje kafe qe ndalova sot ..: me beri pershtypje sepse ishin Vetem dy vete qe punonin staff ..por kishin nje sistem shume easy going and funksional .

Vinin nga 10-15 veta tufe … Dhe nuk ndihej fare presioni nderkohe qe ma mori mendja qe shumica ishin edhe regular costumers Sepse vetem ju benin kafene dhe ju kalonin filxhanat ndersa kapakun e k’to gjerat e tjera I benin vete costumers without complaining or expecting more …. Flas per take away orders se sitting down ta sillnin vete tek tavolina .

I never seen anth like this … ku punojne Vetem dy persona and it was almost non stop busy … but at the same time very chilled , professional , under control and cool .

I stayed longer then intended vetem nga atmosfera as it was very inviting … for a busy road / area .

Status
Temë e mbyllur.
Back