Eshte afru me shume me vendin tat , u frymezove nashi?Rri mire pra dua te plotsoj normen te thash mos me shperqendro e te humbas frymezimin
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Eshte afru me shume me vendin tat , u frymezove nashi?Rri mire pra dua te plotsoj normen te thash mos me shperqendro e te humbas frymezimin
Ou e vetem tashi me thuaEshte afru me shume me vendin tat , u frymezove nashi?![]()
Prit mer se seshte rregullu tamam, kur te jete gati per miq do te themOu e vetem tashi me thuaku ku tshkoj ti pi kafe per shpin e re
![]()
Ok tshkoj ti jap i dore me e rregullu shpinePrit mer se seshte rregullu tamam, kur te jete gati per miq do te them![]()
Do e ndihmoj une , do shkoj nja 2 javeOk tshkoj ti jap i dore me e rregullu shpine![]()
imja nga halli se osht single lady tashiDo e ndihmoj une , do shkoj nja 2 jave
Ska bo kercu per tu ngroh ne dimer sic ka ajo e jotja lol![]()
Ajo e imja po bon jete mos ia qaj hallin, canten krahit, makines edhe kur ti doje kokrra e qejfit del!imja nga halli se osht single lady tashime e ba jotja o turp
![]()
njeri se i kishte syt si dikush e per nje cast mendova se eshte i njejti person.
ai ka moshen e gjyshit tim qe paste rahmet.Akoma tka ngel ne mendje Alen Deloni?
ai ka moshen e gjyshit tim qe paste rahmet.![]()