Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Status
Temë e mbyllur.
une them qe kerkojne nje gje qe se kane ato se po ta kishin nuk do i hynte ne pune fare burri. :d

Shokun e jetes. Supet e forta per mbeshtetje dhe syte e tij per te lundruar se bashku ne udhetimin e jetes. Ka qe jane bashke edhe ne boten e pertejshme.

Vetem nje gje kane ne mendje shumica...

Pret ndonje postim qe realisht te ti dridh telat nga experienca e jetes, ska shance, only crap crap crap..

Pra ti po nuk pat para nuk ja jep ?

VaLvbLx.jpg

Ps; Madje ndodh e kunderta, zakonisht keta lloj tipash e mbajne veten per kush e di c'jane, kjo eshte jo qe "s'ia jap" sic e ke thene ? por jam aq indiferente sa e bej te ndihet nje "HIC" para meje lol....

Te na e haj shpritin. Te vetmen gje qe ne menduam se nuk na e prek dot njeri:D

Po nuk i ..... fort, ateher do jesh me i keqi dhe nuk do rrin nje sekond me shume.

Status
Temë e mbyllur.
Back