Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Pse Lumi ça kan vip'at? he me mbush mendjen qe mos e lodh me me veten un.

Vipat asgje me shume se ne te thjeshtit nuk kane, pos pasuri, qe ndahet ne gjysme, pas divorcit do jesh e pasur :)

Jo domosdoshmerisht eshte nje "dashnor" ;)) po behet fjale per pasuri. Pastaj ju kurresesi nuk jeni materialiste per tu bere dashnori dikujt vetem pse eshte i/e pasur -fershellen-

Sa per kontratat paramartesore: (1) s'kane force ligji; (2) duhet ndjekur nje proces i posacem (ato dashurickat e fillimit zakonisht e pengojne) e (3) duhet rishikuar ne cdo kohe qe ka nje ndryshim ne rrethana. Pra, goxha e lehte per t'u anashkaluar -go-

Aha per pasuri. Un jetoj mes lluksit sme duket arsye kjo. tjeter me bindese ke? :p
Njeriu per dy gjera punon Bjuto: o per fame(emer) o per pasuri(mireqenie te familjes).

Kjo ka rendesi :))

Aha per pasuri. Un jetoj mes lluksit sme duket arsye kjo. tjeter me bindese ke? :p

Bukuroshe, jennifer lopezi, e shume do spo i permendi, jetojn ne mes lluksit por prap po martohen me njerz ekstra te pasur.

Jo domosdoshmerisht eshte nje "dashnor" ;)) po behet fjale per pasuri. Pastaj ju kurresesi nuk jeni materialiste per tu bere dashnori dikujt vetem pse eshte i/e pasur -fershellen-

Sa per kontratat paramartesore: (1) s'kane force ligji; (2) duhet ndjekur nje proces i posacem (ato dashurickat e fillimit zakonisht e pengojne) e (3) duhet rishikuar ne cdo kohe qe ka nje ndryshim ne rrethana. Pra, goxha e lehte per t'u anashkaluar -go-

Nqs ska dashnor ateher ska as martes materiale keshtuqe nuk vihet re nqs ke apo ske pasuri

E si s'doli njeri, te me thote se cfare kerkoj !:confused:

llafe-ra, ..vetem llafe-ra ..

Une e di se cfare kerkojn femrat tek nje mashkull , por tani me akuzojn qe perdori banalitet, keshtu me mire po heshit edhe pse shume meshkuj ketu ju shkone ne mendje, por deshirojn te duken me te permbajtur.

E si s'doli njeri, te me thote se cfare kerkoj !:confused:

llafe-ra, ..vetem llafe-ra ..
Meshkujt spyesin, nqs pyesin c'vlere ka? Bej te kuptojne se cdo :D

Une e di se cfare kerkojn femrat tek nje mashkull , por tani me akuzojn qe perdori banalitet, keshtu me mire po heshit edhe pse shume meshkuj ketu ju shkone ne mendje, por deshirojn te duken me te permbajtur.

as ai su hyn ne pun lum se ka neper shitore sa dush lloj lloj ngjyre e lloj lloj mase

as ai su hyn ne pun lum se ka neper shitore sa dush lloj lloj ngjyre e lloj lloj mase

Ja si te shkoi mendja per keq :), nuk eshte artificiali me i mire se natyrali kurrr.

Psikolog said:
Meshkujt spyesin, nqs pyesin c'vlere ka? Bej te kuptojne se cdo :D

I bej i bej.....

p.s : pa keqkuptime, ( e mos ma merr per mburrje :p) Psikolog, diplomen e ke marre tek Universiteti Kristal ?

I bej i bej.....

p.s : pa keqkuptime, ( e mos ma merr per mburrje :p) Psikolog, diplomen e ke marre tek Universiteti Kristal ?

Pa keqkuptime nuk kam then kurr qe jam diplomuar ashtu si skam then qe jam psikolog, ne te njejten kohe nuk kam then qe sjam...

P.s: Ku u mburre?

Pa keqkuptime nuk kam then kurr qe jam diplomuar ashtu si skam then qe jam psikolog,

Me mire mos te jesh 'psikolog' sepse eshte fjale shume e perafert me psikopat, dhe thone afiniteti i tyre eshte aq i afert sa c'eshte afiniteti midis dashurise dhe urrejtjes. Pra ne te dy rastet njeri mund te shnderrohet ne tjetrin:).

Femra kerkon tek(nga)mashkulli ate qe ajo nuk e ka vet. 'Sigurine, Ashpersine' dhe i 'blen' keto me ane te 'dashurrise':). Ashtu si edhe mashkulli kerkon nga femra ate qe nuk ka vet, 'butesine dhe bukurine' dhe paguan nje fatur te shtrenjt. Prandaj te dy keto qenie me karakteristika te skajshme formojn nje qenie te kompletuar. "Beauty and the Beast" duke ndar te mirat dhe te keqijat bashk.

Falenderoj paraprakisht gjith ato qe do te me japin gjjjith ato 'Lajka' per kete shkrim:p

Nuk kerkon ansje gje...sepse e di se do tja japesh te gjitha vet nga deshira e natyrshme 'fisnike' e burrit per te ber gruan e tije te lumtur. Por kur vjen ajo dite dhe kupton se pusi nuk mbushet me peshtyma, eeeehe ti ka futur te dyja kembet ne nje kepuc-profesor-

Sa kerkojme ne nga ato e nuk na japin, çfar kan atehere te kerkojne ato tek ne !!!

Status
Temë e mbyllur.
Back