Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Daniel - eshte çeshtje deshire jo nevoje. Raportet ne lidhje jane si t'i krijosh. Duke qene e sigurte ne vetvete per personin qe kam zgjedhur, automatikisht ben lidhjen tone te sigurte. Nuk mund te pretendoj qe do gjej siguri ne raportin qe krijohet derisa une vete jam e pasigurte. Nuk eshte se nuk mund te jetojme vetem, mundemi por zgjedhim te ndajme jeten me dike tjeter. Kjo adreson edhe ate komentin tend per Niçen. T'pakten keshtu e shoh une.

Nga këto që the ti, më e vështira është siguria.
Është një çikë e vështirë të gjesh siguri në kohët e sotme.

Siguri--> Te jete gjithmone aty per mua,te jete streha ime ku une mund te mbeshtillem qe te ndihem e sigurt
p.s kete nenkuptoja :)

Dashuri ,mirkuptim,toleranc,njejte si kerkojne edhe meshkujt.

Daniel - eshte çeshtje deshire jo nevoje. Raportet ne lidhje jane si t'i krijosh. Duke qene e sigurte ne vetvete per personin qe kam zgjedhur, automatikisht ben lidhjen tone te sigurte. Nuk mund te pretendoj qe do gjej siguri ne raportin qe krijohet derisa une vete jam e pasigurte. Nuk eshte se nuk mund te jetojme vetem, mundemi por zgjedhim te ndajme jeten me dike tjeter. Kjo adreson edhe ate komentin tend per Niçen. T'pakten keshtu e shoh une.

Per çeshtje deshire u dashka komplikuar jeta ? Leri komplekset e shembujve qe ke marre nga familja ku je rritur , behu e zonja e vetes se jeten e ndan edhe me dike te rastesishem , nuk te duhet gje as martesa , rri ne bashkejetese me partnerin e rradhes edhe do jesh e lumtur pra , sepse ti ja dilke per te gjitha , e ke te mundur kete e ke te mundur ate , po normal se sot njeriu jeton vetem per nje ego te semure e jo per te dashur dike tjeter . -hihi- :p

Po pse e konsideron komplikim?

Po per arsyen qe e quan deshire e jo nevoje .

Femrat jan me inteligjente se mashkujt kjo eshte deshmuar ne praktik,,,,,dashuria ,sinqeriteti dhe mbeshtetja jan faktoret qe femrat e kan ne qejf,por problemet qe i sjell jeta dinamike dhe lufta per egzistenc si dhe dekadenca e shoqrise bashkohore krijojn sfida dhe probleme psh. Mashkulli shef femra te bukura dhe e kaplojn ndjenjat per me shum se sa qe ka dhe pastaj shtohen problemet duke i komplikuar lidhjet reale me femren qe ka prandaj shumten e rasteve meshkujt krijojn probleme,por edhe femrat katile qe nuk ju mjafton nje mashkull krijojn probleme serioze keshtu qe duhet te perzgjedhim kur te vendosim per punet e medha!

Kungulli per kungull, hutini pet hutin. Keshtu eshte me se miri.

Apo jo z. profesor? :D

Po arsyen qe e quan deshire e jo nevoje .
Sepse jemi vetem edhe te plote, jo gjysmake. Njeriu gjithmone kerkon te permiresoje jeten e tij. Per dike e mira eshte te gjeje nje person e te krijoje nje familje, per dike tjeter e mira eshte te rrije vetem e te mari ndonje qen apo mace. Te ishte "e nevojshme" s'do ekzistonte larmia qe ekziston ne kete bote sot.

Budallai per budallaqen :p

Sepse jemi vetem edhe te plote, jo gjysmake. Njeriu gjithmone kerkon te permiresoje jeten e tij. Per dike e mira eshte te gjeje nje person e te krijoje nje familje, per dike tjeter e mira eshte te rrije vetem e te mari ndonje qen apo mace. Te ishte "e nevojshme" s'do ekzistonte larmia qe ekziston ne kete bote sot.

Hahaha ti merr per baze larmine e kopshtit zoologjik qe sot quhet shoqeri njerezore ? Po njerez qe kane shkuar kunder natyres , qe kane shperfytyruar veten ne rradhe te pare duke ju dhene lloj lloj vesi e keta u dashkan marre per baze qe njeriu mund te behet edhe keshtu ?

Normal qe behet Elushe , e keqja nuk ka fund , njeriu mund te behet edhe nje trans homo lezbo pederast , çdo gje eshte e lejuar por a i sherben kjo njeriut ? Per dike pa asnje orientim ne jete qe i pelqen lirshmeria e imoralitetit kjo eshte liria , dhe kjo eshte nisur qe ne 40 vjet perpara ndaj jemi me kete larmi , dhe kjo gjendje e sotme do sjelli nje degjenerim qe as imagjinohet . E ti me thua per deshira ? Deshirat jane sipas zemres se piset dhe nevoja nuk ka fare . Ja ku rame dakort :D

Eshte e drejte e secilit te jetoje lirisht jeten e tij nese nuk cak lirine e tjetrit. Pse na qenkesh kjo menyra "jone" apo "jote" me e mire se ajo e tjetrit? Me duket pak diktatorial ky mendimi yt Daniel ;)

Fraza direkt nga media e cituar , po a e thashe une te njejten gje ? Apo e mohova lirine per te qene ? Thashe çdo gje eshte e lejuar por jo çdo gje sherben per te mire, per te ndertuar .

Tani ideja ime e mire apo ideja jote e keqe , kjo nuk eshte nje çeshtje qe i perket kesaj bisede sepse kete bote e gjetem dhe jemi te rinj per filozofira perpara gjithe shoqerise njerezore qe eshte e lashte . Nese nuk te mbushin mendjen vlerat tradicionale perqafo ide bashkekohore Elushe , kush te dikton gje . Une nuk flas se fitoj gje ketu , flas per te miren e njerezve , kush do te beje eksperimente me jeten e vet le te luaje me konceptin e te mires dhe te keqes , le t'i barazojne , le t'i shohin gjerat gri apo ylber per mua pak rendesi ka. Kujton se sjell ndonje gje te re dikush duke e ndyre zemren e vet me lloj lloj vesi ? Jo, bota ka pare çdo gje , perkundrazi ai njeri qe rrezaton virtyt , perkushtim e sakrifice eshte nje shembull edhe pse i rralle , por secili nje jete ka , aq me e rralle eshte jeta ime qe ta hedh ne plehrat e harbuterise se sotme . Gjithe te mirat !

Eh, kjo me paska dalur nga mendja !! -fershellen-

Kubja pa kapak, kubja pa kapak test test test "tallafere"

Idiotesia e zakonshme e Niçes , gruaja paska nevoje vetem per femijen e saj qe t'ja beje burri , po atehere pse bashkejeton me mashkull , perderisa i duhet per aq gje . Le te bashkejetoje me femijen e vet e le ta quaje veten te lumtur .

Elushe siguria gjendet mes te dyve , te raporti qe krijohet , po te ishim ashtu me siguracion ne xhep gjithesekush do ishte rehat .

Daniel, pershendetje,

Ajo qe ka then Nice per femren me lart eshtethene brenda nje konteksti te caktuar. Nuk eshte idiotesi. Ai eshte munduar te tregoj se qellimet e femres ne vetvete ne shumicen e rasteve jane jasht kontrollit te saj, edhe kur duken se jan ndjenja umane prap fshehin nje far djallezie perbrenda. Per mua, duke njohur se cfar Nice mendon per femrat ajo qe u pru ketu ka qen nje 'kompliment' per to. Nese mashkulli per femren eshte thjesht nje vegel per te arritur synimet ose qellimet e saj Biri eshte misherimi i saj vet ne formen e mashkullit i cili eshte superior ne te gjitha dimencionet e shoqerise. Dhe per femren Biri nuk eshte vetem siguri por nje Garanci e plot. Nese femra nuk ka nevoj per burrin me eshte ne gjendje ta shkaterroj mashkullin perfundimisht, nese arrin ta fusi ne gracken e vet. Ne fakt synimi i saj ne jete eshte te veri burrin nen kemb dhe duke arritur kete i 'jep' vetes perparesi..(sipas Nices dhe disa filozof gjeni te tjere).

Pra ajo qe femra kerkon tek mashkulli me shume se cdo gje tjeter eshte Siguri. Te gjej dike qe ja siguron jeten dhe i jep mundesiine per te riprodhuar. Vertetim per kete eshte fakti se kur femra lind pothuajse brenda nates ndryshon qendrimin e saj ndaj burrit. Thjesht per faktin se tashme ajo ka me shume siguri se burri nuk do ta braktisi sepse ai ka femije me te. Dhe femija eshte gjithcka per prindin. Por qe te jemi te drejt duhet then se ka edhe burra qe martohen me gra vetem per te ber femije.

Jane te rralle ata njerez qe kuptojn se cfar pune duhet per te patur nje lidhje te mire dhe afatgjat. Sepse vetem dashuria nuk mjafton. Duhet disiplin vullnet, dashamiresi keto jane energjija e domozdoshme per te shtyr perpara lokomotiven qe terheq mbrapa gjith ate bagazh qe nje bashkjetese e sukseshme kerkon. .

Dashuri ,mirkuptim,toleranc,njejte si kerkojne edhe meshkujt.

A ende nuk ke kuptuar se nuk ndalemi me kerkesa - jemi te pa ngopur !

Le ta thone femrat, me mire e dine ato !

Femrat kerkojne tek mashkulli "guasken". Jane si ato gaforret qe kane nevoje per nje guaske per t'u mbrojtur dhe per te gjetur siguri. Edhe gaforret kur verejne qe guaska nuk i mbron me apo gjene nje me te mire, i nderrojne.
Prandaj cuna, nese vendosi te beheni guaske per femren, llustrojeni mire. -call me-

Status
Temë e mbyllur.
Back