• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë libri po lexoni apo keni lexuar kohët e fundit?

MiM@

♡ KaFe Pa SHeQeR ♡
Staff member
Anëtar
Apr 11, 2010
Postime
18,217
Pikët
113
Vendndodhja
Ne Tokë
Meqe tema ka kaluar numrin...

Po lexoj nje roman suspens te Patricia MacDonald "Nje grua nen vezhgim"

Vrasja misterioze e te shoqit te Laures ne naten e nderrimit te vitit...

Une sapo mbarova nje liber te nje autori shqiptar, Arben Mani.
''Jashtetokesoret'' eshte titulli i librit.
Shume interesant si liber dhe terheqes ne menyren e te shkruarit.
Shqiptaret jane ngritur shume lart ne stilin e te shkruarit, por ende nuk po i rrespektojme ashtu si e meritojne.
Autori sjell argumente te ndryshme per te forcuar bindjen per ekzistencen e jashtetokesoreve, per vizitat e tyre etj.
Si liber me pelqeu, tjeter pune se nuk besoj tek UFO-t dhe e di qe nuk ka jashtetokesore.

Une sapo mbarova nje liber te nje autori shqiptar, Arben Mani.
''Jashtetokesoret'' eshte titulli i librit.
Shume interesant si liber dhe terheqes ne menyren e te shkruarit.
Shqiptaret jane ngritur shume lart ne stilin e te shkruarit, por ende nuk po i rrespektojme ashtu si e meritojne.
Autori sjell argumente te ndryshme per te forcuar bindjen per ekzistencen e jashtetokesoreve, per vizitat e tyre etj.
Si liber me pelqeu, tjeter pune se nuk besoj tek UFO-t dhe e di qe nuk ka jashtetokesore.
Po ti ku e di që nuk ka.

E di qe prej teje kam lexuar Zhosef Fushene une? Perkthim skandaloz.
I Stefan Cvajkut?!
Si ka mundesi?
I kujt viti eshte botimi? Une e kam lexuar shpejt por nuk e mbaj mend perkethyesin. Isha 15 vjec atehere diku aty, ne vitin e pare at te dyte te gjimnazit. Po une atehere nuk i vija re perkethimet dhe cilesin e tyre, isha i perpire nga trama.
Aty ne biblioteken e Beratit e kam marre. Kisha teser edhe atje edhe ne ate te Kucoves.

I Stefan Cvajkut?!
Si ka mundesi?
I kujt viti eshte botimi? Une e kam lexuar shpejt por nuk e mbaj mend perkethyesin. Isha 15 vjec atehere diku aty, ne vitin e pare at te dyte te gjimnazit. Po une atehere nuk i vija re perkethimet dhe cilesin e tyre, isha i perpire nga trama.
Aty ne biblioteken e Beratit e kam marre. Kisha teser edhe atje edhe ne ate te Kucoves.
Ku di une, nuk me ka lene shije te mire. Ndoshta me shume se perkthimi, ka qene redaktimi. Eshte botim i ri ky qe kam une.
E ke pas njohur Avdylin ti? Tek ai i merrja librat une. E kishte librarine tek lulishtja.

Ku di une, nuk me ka lene shije te mire. Ndoshta me shume se perkthimi, ka qene redaktimi. Eshte botim i ri ky qe kam une.
E ke pas njohur Avdylin ti? Tek ai i merrja librat une. E kishte librarine tek lulishtja.
Jo!
Nuk me kujtohet...
Po une nuk eshte se ne ato vite rrija shume ne Berat. U regjistrova ne biblioteken e Beratit sepse duke qene me e madhe, aty mund te gjeja libra qe nuk i gjeja ne Kucove. Me kujtohet ato vite kam lexuar shume libra nja 300-400 libra. Me hipi nje etje e pa kuptueshme per te lexuar libra. Nga dy tre dite i coja. Nuk lozja futboll me me shoket, megjithese ata me canin koken me te therritur tek dera. Nuk e di, sa libra kam lexuar atehere nuk lexoja as ne fakultet.
Pastaj duke u rritur nuk lexoja me Romane. Qe atehere une thuajse nuk kam lexuar asnje roman.

Jo!
Nuk me kujtohet...
Po une nuk eshte se ne ato vite rrija shume ne Berat. U regjistrova ne biblioteken e Beratit sepse duke qene me e madhe, aty mund te gjeja libra qe nuk i gjeja ne Kucove. Me kujtohet ato vite kam lexuar shume libra nja 300-400 libra. Me hipi nje etje e pa kuptueshme per te lexuar libra. Nga dy tre dite i coja. Nuk lozja futboll me me shoket, megjithese ata me canin koken me te therritur tek dera. Nuk e di, sa libra kam lexuar atehere nuk lexoja as ne fakultet.
Pastaj duke u rritur nuk lexoja me Romane. Qe atehere une thuajse nuk kam lexuar asnje roman.
Kuptoj. Edhe une ne vitet e gjimnazit kam lexuar me me endje.

E554A32A-60DB-49C8-A44E-A98B98BD5070.jpeg

Ja biblioteka tani, nese te ka marre malli. :)

Kuptoj. Edhe une ne vitet e gjimnazit kam lexuar me me endje.

View attachment 177868

Ja biblioteka tani, nese te ka marre malli. :)
Keto dy Romanet qe te kam sygjeruar jane nga me lexuarit ne bote.
Hidhi nje sy, jane per lexues me brume.
Une vete nuk i kam lexuar, sepse te them te drejten nuk me terheqin me romanet. Tani lexoj ndonje liber historik apo teknik te fushes sime. Domethene libra te specializuar ne nje drejtim. Cdo gje eshte me mosh!

Keto dy Romanet qe te kam sygjeruar jane nga me lexuarit ne bote.
Hidhi nje sy, jane per lexues me brume.
Une vete nuk i kam lexuar, sepse te them te drejten nuk me terheqin me romanet. Tani lexoj ndonje liber historik apo teknik te fushes sime. Domethene libra te specializuar ne nje drejtim. Cdo gje eshte me mosh!
Portretin e gruas nuk e kam lexuar por nga Proust kam lexuar Kur dashuronte Suani.
Rrofsh per sugjerimin. 😊

Back