Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 56,369
- Pikët
- 113
bi gjo me Dina Mala ky Din Parku ??“Aventurat e Din Pakut dhe shokeve te tij” e kam vene tek komodina krevatit me e rilexu sonte.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !bi gjo me Dina Mala ky Din Parku ??“Aventurat e Din Pakut dhe shokeve te tij” e kam vene tek komodina krevatit me e rilexu sonte.
@Zana pse qesh me kanunin e arabve?
Shumica e Arabve kane qene njerez te degjenerum deri sa eshte formu ky liber, ndersa sot jane ma te sjellshem edhe pse jetojne ne nje epok te re. Demek jetonjne ne te kaluaren, disa jane zhvillu.
Kurani eshte njejte sikurse Kanuni i lex dukagjinit, pra eshte nje ligj se si duhet te sjellesh ne shtepi dhe shoqeri!
Ps. Mos mi qesh librat!!![]()
Ky eshte shume i bukur por nga Kundera, Shakaja eshte kryeveper.Nisa dje Lehtesia e Padurueshme e Qenies nga Milan Kundera.
Eshte roman filozofik ku autori shkruan mbi ekzistencen njerezore, mbi marrdheniet, zgjedhjet, lirine dhe menyren se si e kuptojme veten ne nje bote qe shpesh here duket e pakuptimte.
E bukur kjo lolKy eshte shume i bukur por nga Kundera, Shakaja eshte kryeveper.
Ma lexo pak pas Lehtesise.![]()
E kam lexuar italisht dhe nuk e mbaj mend kete pjese. Por kujtimet qe kam nga Lehtesia jane te nje angeshtie te patregueshme.E bukur kjo lol
Njeriu ka shpikur Zot per t’i dhene shenjteri pushtetit mbi lopet dhe kuajt. Por edhe kali ka shpikur njerezit, qe te kete dike per te tallur!
Kur ta mbarosh na trego se c’thote Beni per Vasiliqine, please. Jam kurioze.Vasiliqine e Pashait fillova ta lexoj ca faqe ne mengjes, por mu deshte ta nderprisja.
View attachment 324826
Kur ta mbarosh na trego se c’thote Beni per Vasiliqine, please. Jam kurioze.
Gjithsesi do te shoh se mos eshte libri ne Amazon.
As ne s’kemi lexuar kur kemi qene ne kulm te dashurise, po he.Nk arrin dot të fokusohem .. Më ka marr malli të lexoj![]()