peshkaqeni33
nje ze midis jush
- Anëtar
- Jan 29, 2011
- Postime
- 37,144
- Pikët
- 113
Përgjigje e: Çka nese dashurohemi ne personin e gabuar?
"qesh"
Megjithese per gjukimet e tua, jam shprehur disa here, nuk eshte nevoja te zgjatem. Prandaj nuk munda te shkruaj, se i ke shkruar ti, ato qe mendoja.
Por kjo mbyllja eshte per tu skalitur.
Të them të drejtën, më bëre të vuaj, sepse po të prisja gati gjysëm ore tek shkruaje këtë formulën tënde të lumturisë, që më zhgënjeu shumë
Duke lënë mënjanë fjalinë më lart që sapo shkruajta, t'i rikthehem tani citimit tënd dhe pozicionin që po mban në këtë temë, duke u sjellur si Jezu Krishti.
Jo ti, po askush, nuk mund t'i tregojë tjetrit se çfarë e bën të vuajë apo jo, sepse, e rithem që është një çështje tërësisht vetjake e vetë personit. Të cekësh vuajtjen e tjetrit, është ta dhunosh botën e tij të brendshme, duke qenë se vuajtja vjen nga Ndjenja. Prandaj, vuajtja dhe lumturia në thelb janë e njëjta "gjë" sepse i bashkon pikërisht ndjenja. Të bën të vuash dikush që të ka bërë të lumtur pak më parë. Është tërësisht në "dorën time" përderisa jam unë që e përjetoj.
Kështuqë ti je i/e tepërt këtu.
Të paktën na lër të "vuajmë" nga dashuria, sesa "të vuajmë" nga citimet e tua.
"qesh"
Megjithese per gjukimet e tua, jam shprehur disa here, nuk eshte nevoja te zgjatem. Prandaj nuk munda te shkruaj, se i ke shkruar ti, ato qe mendoja.
Por kjo mbyllja eshte per tu skalitur.