Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Lene, se piva nji her i peja,

Ma acidsitoj stomakun.

Ktheu direkt te gjermonet.
Numri e di pse i ka rën cilësia, birra Tirana ka pas qen e krahsume me morettin për cilsin, ,Peja gjithashtu mbaheshe, Korca, në kohët e sotshme jan vt.

Last edited:
Duke u bere gati per te shkuar ne nje birthday party qe do behet ne boat. Urrej te shkoj ne boat ku ka edhe kalamaj te vegjel se jam me “te meta mendore” kur vjen puna tek ata dhe thellesite. Kam shume frike mos bien! 😞😞😞
C’eshte kjo pune keshtu?! Pse duhet te cohen femijet ne mes te oqeanit? 🙈

Duke u bere gati per te shkuar ne nje birthday party qe do behet ne boat. Urrej te shkoj ne boat ku ka edhe kalamaj te vegjel se jam me “te meta mendore” kur vjen puna tek ata dhe thellesite. Kam shume frike mos bien! 😞😞😞
Ashtu eshte. Cdogje mund te ndodh. Personalisht si prind, s’do e merrja persiper dicka te tille. Edhe te jene dhe prinderit ne boat.

Gjysma shqip gjysma germa te huaja! Tamam mikroborgjeze!

E drejte.
Kjo eshte e rrezikeshme.
Me merr mua me vete. Une e kam oqanin si shtepin time.

Last edited:
Po te thoja motorskaf do me thoje mikroborgjeze, edhe shkrova boat. Lol
Hyp se t’vrava, zdryp se t’vrava me ty shoku. 😞
Eshte bere shume i bezdisur kohet e fundit.
E ka kaluar edhe @cool_shqype n.

Qe kur I deshtoi plani Ed Rames per te shitur Vloren eshte bere i pa durueshem fare.

Sipas gjermones ne STUDIO....
ZYSHA i thote nxeneses qe...MOS te beje gabimet qe ka bere ajo(MBASE).
RESPEKT per FEMRA=OBIEKTIVE dhe NO llapaLUTCHERE.

Danke peoples.
1 Qershori është dita kur buzëqeshjet marrin kuptim edhe më të veçantë.
Këtë vit, Grupi EUROSIG, INSIG dhe UBA iu bashkua festës së fëmijëve duke mbështetur një atmosferë plot ngjyra, lojëra, kreativitet dhe momente të paharrueshme.
Të shohësh gëzimin në sytë e fëmijëve është shpërblimi më i bukur, sepse çdo buzëqeshje e tyre është një kujtesë se e ardhmja ndërtohet me dashuri, kujdes dhe mundësi për të ëndërruar.
Gëzuar 1 Qershorin të gjithë fëmijëve!
🌈
💙

Ktyre eshte tja u Q...R...t.

Nuk e po vre rusen?
UDHEHEQ.

Këtë vit, Grupi EUROSIG, INSIG dhe UBA iu bashkua festës së fëmijëve duke mbështetur një atmosferë plot ngjyra, lojëra, kreativitet dhe momente të paharrueshme.
Të shohësh gëzimin në sytë e fëmijëve është shpërblimi më i bukur, sepse çdo buzëqeshje e tyre është një kujtesë se e ardhmja ndërtohet me dashuri, kujdes dhe mundësi për të ëndërruar.
🌈
💙

Nuk e po vre rusen?
UDHEHEQ.

U vodhën paratë e jetimëve.​

Kush i GRABITI Beno?

Ruset.

Mer narod i SHKERDHYME.

🌈
💙

Nuk e po vre rusen?
UDHEHEQ.
Nuk ja mbshtolle ndonjë rusje ti beno të bëje ndonjë kasparov të vogël?

Nuk ja mbshtolle ndonjë rusje ti beno të bëje ndonjë kasparov të vogël?
Nese ilaqi duhet te merret menjehere pas marredhenies seksuale apo per....
te nderprere nje shtatzani ekzistuese,jane te pershtatshme....
pergatitje te== ndryshme.

FAZITI....GJYSHI im(me te vogel)te FIKTE=DEREN ne LOV.

PERSE?

BONI=12 KALAMOJ.

Nga keta=8 MBIJETUAN.

Neve....hajde mo.

FAZITI....PILULA mund te blihet PA recete ne cdo farmaci.

Po...LU e PERQENDRUAR, kjo NO mikja.

Back