Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !2-3 dite se nuk mbaj mend. Dikush do e kete merziturQe kur keshtu?
Te dielen tha qe po marr pushime nga forumi.Qe kur keshtu?
U mërzit që më bëri bllok mua siduket!Te dielen tha qe po marr pushime nga forumi.![]()
Ouu sdi gje une tani po e marr vesh.Te dielen tha qe po marr pushime nga forumi.![]()
Ashtu dua dhe une por Croatia eshte mire si ekip.England vs Croatia .. I’m quite confident qe Anglia fiton sonte .
let’s seeAshtu dua dhe une por Croatija eshte mire si ekip.
Penalltilet’s see
Enjoy![]()
Po ja japin prape lolUeeee e humbi Kane
s’di per ty, por edhe merzitet njeriu. Shume disrespect tregohet ndaj femrave ne forum me thene te drejten. Mbushet kupa.U mërzit që më bëri bllok mua siduket!
E ke gabim shoqja INGs’di per ty, por edhe merzitet njeriu. Shume disrespect tregohet ndaj femrave ne forum me thene te drejten. Mbushet kupa.