- Anëtar
- Apr 18, 2010
- Postime
- 32,920
- Pikët
- 113
HidhiNa hape trikon se heren e kalume ti dhash n sahan e sma solle mo![]()
Si bën dhe ti për një sahan
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !HidhiNa hape trikon se heren e kalume ti dhash n sahan e sma solle mo![]()
Se paske triko te gomumeHidhi
Si bën dhe ti për një sahan![]()
Nuk po bjen shiSe paske triko te gomume
Dmth un neser ti mar fasulet n qese se sahan tjeter skam![]()
Emo ee se gozhda skam unNuk po bjen shi
Hë se qershija do më japësh
Po bëj një përjashtim për nesër ,sa ta bi sahanin![]()
Hyjnë në punë dhe gozhdatEmo ee se gozhda skam un
Mos bo zhurm neper korridor se jan n gjum mileti![]()
Emo hyjne po ti me shum i bie gishtave se gozhdesHyjnë në punë dhe gozhdat
Sma do mëndja![]()
Lëre lëre se cop i kam bërëEmo hyjne po ti me shum i bie gishtave se gozhdes
thash te qelloj dhe un najher bingo po i pafat paskam qen![]()
Un kam mendu qe ti vetem tenis di me lujtLëre lëre se cop i kam bërë
Po i kam thirr mëndjes,e mbaj me pinca gozhdën kur dua ta ngul në mur dhe kshtu kam rën rehat
Ska fat i miri![]()
Kshtu ësht kur se ke mëndjen në mësimUn kam mendu qe ti vetem tenis di me lujt
Mos çaj Marjet![]()
Un ne banken e fundit isha dhe po haja fara dhe teksa mendoja , me lindi ne mëndjen time jopjellore nje pyetje dy pika viz nmes kryerradhe … cte freskon me shum ne kto kohe vape ?Kshtu ësht kur se ke mëndjen në mësim
Do çaj ti Fredi![]()
Atë që e ke e ke ,për pjellorinë e mëndjes bëhet llafiUn ne banken e fundit isha dhe po haja fara dhe teksa mendoja , me lindi ne mëndjen time jopjellore nje pyetje dy pika viz nmes kryerradhe … cte freskon me shum ne kto kohe vape ?![]()
Kungulleshe . Nuk shtyhen 45 min tu nigju mçuçen kur flet per integraletAtë që e ke e ke ,për pjellorinë e mëndjes bëhet llafi
Çdeshe në bang të fundit ti?
Çfar farash po haje?
Pjepër
Shalqi
Akullore
Bozë
Dhallë
Tjetër?![]()
Me kripë?Kungulleshe . Nuk shtyhen 45 min tu nigju mçuçen kur flet per integraletNe oren E anglishtes dal ne banke te pare se nuk degjoj mire nga veshet
Mpaska shku menja per boze i befsha temen e se jemes se zeqos posht thënës
pa kripe me duket sikur jam me covidMe kripë?
Rri aman se kto zyshat flasin shumë
Qysh kur s'dëgjon mirë ti?
Nuk ka aty ke ju bozë ?