Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 111,868
- Pikët
- 113
Thone qe kush nuk ka fat ne bixhoz ka fat ne dashuri.Edhe mua. Nuk kam fat hiç![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Thone qe kush nuk ka fat ne bixhoz ka fat ne dashuri.Edhe mua. Nuk kam fat hiç![]()
O ty të bëfte mire
Tani u ngrita nga gjumi une.Rruges per ne shtepi … meet so many friends all day today .
Ske faj do shofesh brazillaunTani u ngrita nga gjumi une.
Jane ter naten ndeshjetSke faj do shofesh brazillaun
Une ket brazilin do shof pastaj gjumin e bukurise lolJane ter naten ndeshjet
cfar mendon si e ka fundin?Po shoh protestën live.
dhe do rrish deri n 2zgjutE kputme per gjum pz
Jam ftoh
cfar mendon si e ka fundin?
Kjo protestë është një vorbull gjigande. Nuk shuhet pa i marë të gjithë me vete.Unë dua te jem e kujdesshme me pritshmëritë: nuk do të pres mrekulli të menjëhershme, por nuk do ta nënvlerësoja as ndikimin që mund të ketë një mobilizim i madh qytetar nëse vazhdon dhe zgjerohet. Shqipëria ka parë protesta që janë shuar shpejt, por ka parë edhe protesta që kanë lënë gjurmë në politikë dhe shoqëri.
Amin o zotKjo protestë është një vorbull gjigande. Nuk shuhet pa i marë të gjithë me vete.
Jemi gati per sonte atehere : pTani u ngrita nga gjumi une.