Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Rruges per ne shtepi … meet so many friends all day today .

Unë dua te jem e kujdesshme me pritshmëritë: nuk do të pres mrekulli të menjëhershme, por nuk do ta nënvlerësoja as ndikimin që mund të ketë një mobilizim i madh qytetar nëse vazhdon dhe zgjerohet. Shqipëria ka parë protesta që janë shuar shpejt, por ka parë edhe protesta që kanë lënë gjurmë në politikë dhe shoqëri.
cfar mendon si e ka fundin?

Unë dua te jem e kujdesshme me pritshmëritë: nuk do të pres mrekulli të menjëhershme, por nuk do ta nënvlerësoja as ndikimin që mund të ketë një mobilizim i madh qytetar nëse vazhdon dhe zgjerohet. Shqipëria ka parë protesta që janë shuar shpejt, por ka parë edhe protesta që kanë lënë gjurmë në politikë dhe shoqëri.
Kjo protestë është një vorbull gjigande. Nuk shuhet pa i marë të gjithë me vete.

Back