Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Proshuto?
nderkoh eshte embelsireProshuto?![]()
E kam per tretje mbas disa shisheve vere lolO shoqe po nuk trazohen pijet![]()
E kam per tretje mbas disa shisheve vere lol
Po gjithe familja shok. Nje per te gjithe te gjithe per nje lolE fort qenke shoqe, une nuk e mbaj dot po i trazova.![]()
Bradi ju thashe vdes per tiramisu prit ti nisim nje cope
Po gjithe familja shok. Nje per te gjithe te gjithe per nje lol
Sapo e porosita , per 18 minuta me tha e sjellBradi ju thashe vdes per tiramisu prit ti nisim nje cope![]()
Ky nuk e kishte bere gje por ushqimi ishte superSapo e porosita , per 18 minuta me tha e sjell![]()
Do jet balerinRruges per ne plazh isha prane kesaj makines dhe e parakalova me pa se si eshte e mundur ta nxjerre shoferi kemben ne dritare.
View attachment 356360
Ene car vrejte?Rruges per ne plazh isha prane kesaj makines dhe e parakalova me pa se si eshte e mundur ta nxjerre shoferi kemben ne dritare.
View attachment 356360
E kishte nxjerre pasagjeri prapa.Ene car vrejte?
kur ishe paralel![]()
Po ti ca po bo?Ene car vrejte?
kur ishe paralel![]()