Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 111,937
- Pikët
- 113
Bej per Japonine por mos tradheto aleancenSbej dot tifo per Gjermanine, nuk me kane pelqy noiher. Plus kete vit nuk mendoj se do shkojne larg.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Bej per Japonine por mos tradheto aleancenSbej dot tifo per Gjermanine, nuk me kane pelqy noiher. Plus kete vit nuk mendoj se do shkojne larg.
Ne 2030 do rikthehemi atronger than ever. LolItalia ka qe ne 2014 qe nuk eshte kualifikuar me .
Ik dhe futja gjumit .. Edi jam . lol
Ne 2030 mbase eshte Shqiperia keshtu qe do besh tifo per Shqiperine.Ne 2030 do rikthehemi atronger than ever. Lol
Po pasi ne ta fusi ne BE, Rama do na fusi dhe ne boteror.Ne 2030 mbase eshte Shqiperia keshtu qe do besh tifo per Shqiperine.![]()
I guessThe path is narrow, but straight,for going to the gate...Isn't it ???![]()
Vec qe skemi detin kristalTregoja edi rames si e kemi ne vijen bregdetare pergjate gjithe Atlantikut, tregoja.. tregoja!![]()
Ketu jemi afer saint augustineRexhina, cila pjese e Florides eshte?
Aten pjesen e mesme te ishullit qe njihet si Miami Beach e kam vizituar para do viteve, ishte fanstastike...
Po, si e gjete?Po pasi ne ta fusi ne BE, Rama do na fusi dhe ne boteror.
Ktheju tenisit dhe golfitNe 2030 do rikthehemi atronger than ever. Lol
Futboll shoh gjithe vitin une.Ktheju tenisit dhe golfit
se futbollin e paske humbur . : p
Ketu jemi afer saint augustine
Quhet Crescent Beach
Po e dashur.@YOKO ke qen ketu, uji eshte aq i ulet sa ne mes dukesh sikur po ecen ne uje se eshte nje malore me rere
View attachment 356388View attachment 356390View attachment 356392
Shih Holand Vs Japan me vone, do jete ndeshje e bukur. Kjo tani eshte kot.