Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me kujtove time moter kur ishte e vogel, -Po ha dy koqe nektarina ose si quhen ndryshe pjeshka te depiluara.
I vjen keq atij per popullin shqiptar qe po vuajn per buken e gojesDi gjë unë. Më vjen keq për Edi Ramën kur i kërkojnë llogari. Më duket sikur e sulmojnë. Sikur mblidhen shumë njerëz që duan ta rrahin.
Po shikoje ndeshjen
USA - Australia
Deri tani jane 1 - 0
Më vjen keq për të, sado gabime mund të ketë bërë Edi Rama, mua më vjen keq për atë nga ana njerëzore.I vjen keq atij per popullin shqiptar qe po vuajn per buken e gojes![]()
Me ate arrogance qe flet ai tregon qe atij si vjen keq per ty dhe gjithe shqiperin, dhe se di si mund te ndjesh keqardhje per nje individ narcisist si RamaMë vjen keq për të, sado gabime mund të ketë bërë Edi Rama, mua më vjen keq për atë nga ana njerëzore.
Se di pse ndjej keqardhje. S'ta shpjegoj dot.Me ate arrogance qe flet ai tregon qe atij si vjen keq per ty dhe gjithe shqiperin, dhe se di si mund te ndjesh keqardhje per nje individ narcisist si Rama