• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Mbarrova masazhin dhe shikoj qe vajzat (qe ishin ne te njejten dhome) skishin mbarruar ama masazhueset presnin me goten jasht dhomes...paguah dhe roes per 5 min dhe shikoj qe akoma spo dilnin..sduhet 10 minuta per te veshur...i shikoj qe aro po prisnin te irituara dhe e turperuar trokas deren dhe i them cfare po beni vishuni "already"...dalin pas nje minute te turperuara dhe pyes cfare po benit merrnit foto pse dy ore..."0h ato ma than se do marrin uje dhe se dinim qe duhet te vishemi dhe po prisnim shtrir" 🤣🤣

Sot kam pasur një ditë të lodhshme dhe super te ngarkuar me ngjarjet e protestës.
Sot jam shokuar kur kam parë videot.. Por shumë u zgjat, nk largohet me lule askush..
Ta djegin bashkë me atë brënda .. E do vij një leshko më keq se ai ktë punë kemi 🥴

Sot jam shokuar kur kam parë videot.. Por shumë u zgjat, nk largohet me lule askush..
Ta djegin bashkë me atë brënda .. E do vij një leshko më keq se ai ktë punë kemi 🥴
Le të vijnë 100 leshko, vetëm të ikin këta dy leshkot

I ka hy frika , dallon qartë ..Ishalla sa më shpejt , se i dhash një like një flamingoje më erdhën 10 msg "hiqe" 🤨
Flamingo yll kishe qef ta shihje..
Kur ndodh kjo, problemi nuk është më "like"-u, por klima që krijohet rreth tij.

Pres të filloj ndeshja 😁
Ndërkohë po haj dhe fara,kungulli😝

Back