Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Une po e fus 2-1
Ronaldo ishte offside kurse goli i Kroacise ne fund u anullua kot, kur topin e merr nga kundershtari nuk quhet offside.@Akrepi miremengjes …. I paskam rene ne te : p
Ps … Ndeshja u agravua nga fundi .. por Portugalia e meritoi fitoren 80% .
- Ronaldo per mua nuk ishte offside qe ja anulluan golin … ndersa Kroacia Ishte totalisht offside .
Ronaldo ishte offside kurse goli i Kroacise ne fund u anullua kot, kur topin e merr nga kundershtari nuk quhet offside.
Kroacise ju be padrejtesi e madhe.
Paske qene me Kroacine kshu ti ?Ronaldo ishte offside kurse goli i Kroacise ne fund u anullua kot, kur topin e merr nga kundershtari nuk quhet offside.
Kroacise ju be padrejtesi e madhe.
Nxjerre pak ate summary to pacienteve, se nje dite e pashe qe njeri kishte nje terrible semundje hahaha (nuk me kujtohet cka ishte lol)Edhe 7 ore dhe 28 minuta
View attachment 358787
Nuk qenka kritike sot, vec ai-ajo qe kemben e paska keq,hahahahaha