• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Une po e fus 2-1

@Akrepi miremengjes …. I paskam rene ne te : p

Ps … Ndeshja u agravua nga fundi .. por Portugalia e meritoi fitoren 80% .

- Ronaldo per mua nuk ishte offside qe ja anulluan golin … ndersa Kroacia Ishte totalisht offside .

@Akrepi miremengjes …. I paskam rene ne te : p

Ps … Ndeshja u agravua nga fundi .. por Portugalia e meritoi fitoren 80% .

- Ronaldo per mua nuk ishte offside qe ja anulluan golin … ndersa Kroacia Ishte totalisht offside .
Ronaldo ishte offside kurse goli i Kroacise ne fund u anullua kot, kur topin e merr nga kundershtari nuk quhet offside.
Kroacise ju be padrejtesi e madhe.

Po ngushtoj një fund.
Të kisha pasur atë "Singer" që përdorte ime më kisha mbaruar punë.

Ronaldo ishte offside kurse goli i Kroacise ne fund u anullua kot, kur topin e merr nga kundershtari nuk quhet offside.
Kroacise ju be padrejtesi e madhe.
Paske qene me Kroacine kshu ti ?

Urdhero …. Lere pastaj qe loja ne k’te kohe duhet qe te kishte mbaruar gjithsesi se vajti nga 10 min official shtese ne 13 te .

Croatia's Igor Matanovic has admitted that he made 'slight contact' with the ball as his nation saw a late equaliser against Portugal ruled out. Croatia thought that they had scored a dramatic equaliser in the 13th minute of added time through Josko Gvardiol before it was ruled out for offside.

Back