BiqaMe shume mendova fjale dialektore apo biqa me shaka![]()
Se sa shohin i maqok ohoho
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !BiqaMe shume mendova fjale dialektore apo biqa me shaka![]()
Ku di une, edhe per tek rezortet me te mira me duket shtrenjte 150 euro personi. Vetem po te jete all inclusive.Ne gusht
Prap 150 euro person..Ku di une, edhe per tek rezortet me te mira me duket shtrenjte 150 euro personi. Vetem po te jete all inclusive.
130 euro ne dhermi per 3persona pyeta un,pse sjell spekulimePo interesohesha per dhoma hoteli ne vlore..i them dhome per 2 persona..ma ben eshte cmimi 150 euro per person...
C'esht kjo ..ta jep cmimin per dhomen jo per personin..shkurt 300 euro dhoma ne nate...hajde cmime..po deshe merre.po deshe lere ..
Te kepusin me keto vmime..kur shkon atje as shqip ne dine te flasin..dalin nja dy kongoleze qe te sherbejne
Nca hoteli behet fjale?Prap 150 euro person..
Dmth 300 dhoma/naten per 2 ..
Nejse..ne gusht ta kepusin koken
metaxa konjak i shkelqyer, nuk e kisha pritur te ishte aq i shkelqyer,Po, dhe me shume
Kte e gjeta sot te Kauflandi, por ka dhe version 12* qe e gjen vec Greqi
View attachment 360673
hala ne shqipri je moj,Po interesohesha per dhoma hoteli ne vlore..i them dhome per 2 persona..ma ben eshte cmimi 150 euro per person...
C'esht kjo ..ta jep cmimin per dhomen jo per personin..shkurt 300 euro dhoma ne nate...hajde cmime..po deshe merre.po deshe lere ..
Te kepusin me keto vmime..kur shkon atje as shqip ne dine te flasin..dalin nja dy kongoleze qe te sherbejne
Kam kam pagujt une pushimet e mia qe kam ngusht per 2 persona 1450€ per 5 dite ne dhermi La brisaDiku ne lungomareView attachment 361002
I kishe fut ca pushime ne TurqiKam kam pagujt une pushimet e mia qe kam ngusht per 2 persona 1450€ per 5 dite ne dhermi La brisa
Kur u ba vlora kaq shtrejt mor
As folie marine sbesoj se ben kaq lol
pse nuk shkon ne shtator, çmimet jane te arsyeshme,Skane te ngopur
Sme pelqen deti anejI kishe fut ca pushime ne Turqi![]()
ku e demtove koken e dashur,kam pagujt une pushimet e mia qe kam ngusht per 2 persona 1450€ per 5 dite ne dhermi
Edhe mundku e demtove koken e dashur,
jooo, pse e dashur, me ke u zure,