Pax-Deorum
Peace was never an option.
Pjero, po qelluam ne mëmëdhe, do te ftoj per konjak Metaxametaxa konjak i shkelqyer, nuk e kisha pritur te ishte aq i shkelqyer,
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Pjero, po qelluam ne mëmëdhe, do te ftoj per konjak Metaxametaxa konjak i shkelqyer, nuk e kisha pritur te ishte aq i shkelqyer,
po pse moj e uruar, nuk e fut dot ne bllok personin, edhe ti nuk merrke vesh nga teknollogjia si puna ime, po kush o ky moj aman, qe te ka merzitur,thjesht kur i them me fut çik x person ne bllok e shof qe e paska me shum zor
rrofsh i dashur, por kam nje parim/princip, ne atdhe konsumoj pije vendi, dhe tek tuk noi pije qe mund ta kem sjelle vete nga jashte,Pjero, po qelluam ne mëmëdhe, do te ftoj per konjak Metaxa![]()
Atehere une ti e @Xha Tani me raki vëndi Gramshi te rezervuar kastile per raste te rralla, ok?rrofsh i dashur, por kam nje parim/princip, ne atdhe konsumoj pije vendi, dhe tek tuk noi pije qe mund ta kem sjelle vete nga jashte,
nese sjell noi shishe nga greqia po, e pijme nga nje dopio,
Metaxa ish eskluzivitet imi,nga e paska marr e Pjer?Pjero, po qelluam ne mëmëdhe, do te ftoj per konjak Metaxa![]()
Se di,por e paska provuar (sme tha cilin version ama) dhe i paska pelqyerMetaxa ish eskluzivitet imi,nga e paska marr e Pjer?![]()
Toasties mitt ketschupiess und kässies dhe te beft miresiesMade some cheese toasties
![]()
Mora ne Greqi para 1 muaji,e me solli im vella pasi ish nje xhiro andej,por u dhimbset se deri ne nr 7 jane kur bejne dhurata.Se di,por e paska provuar (sme tha cilin version ama) dhe i paska pelqyer![]()

Eshte ndryshe ne fakt, e kam gjetur ne Norvegji, Suedi, e Danimarke por dhe Gjermani por kur vete ne Greqi me duket pak me ndryshe ai atje, ose eshte fiksimi* im.Mora ne Greqi para 1 muaji,e me solli im vella pasi ish nje xhiro andej,por u dhimbset se deri ne nr 7 jane kur bejne dhurata.
12 kam pire,e ndihem si Dracula para gotes me gjak.
Dallohet lehtesisht diferenca kur marr e ketu.![]()
@Pjer Thomas eshte trembur qe kur i the mos me thuaj -- biri im -,- dhe mund te rri tek tavolina perballe jush..Mora ne Greqi para 1 muaji,e me solli im vella pasi ish nje xhiro andej,por u dhimbset se deri ne nr 7 jane kur bejne dhurata.
12 kam pire,e ndihem si Dracula para gotes me gjak.
Dallohet lehtesisht diferenca kur marr e ketu.![]()
Eshte shija,jo fiksimi.Eshte ndryshe ne fakt, e kam gjetur ne Norvegji, Suedi, e Danimarke por dhe Gjermani por kur vete ne Greqi me duket pak me ndryshe ai atje, ose eshte fiksimi* im.

Lum qofshTe lumshin duart o vllai , dhe ju boft mire dreka qe po ju pregatit ajo familja ku po shtroni kte parket brilant..![]()
Fiks, sidomos ate te aeroportit 1lt ma heqin deshiren ta pij, por nga halli e pijme dhe ate e sna delEshte shija,jo fiksimi.
E kur me thojne e kemi blere ne aeroporte,sikur me humbet ajo shija qe prisja.![]()
Flm Cufi .Toasties mitt ketschupiess und kässies dhe te beft miresies
Fiks, sidomos ate te aeroportit 1lt ma heqin deshiren ta pij, por nga halli e pijme dhe ate e sna del![]()

Po ne edhe kur na vijne bojaxhinjt qe na lyejne shtepine , i mbajme per dreke te dy puntoret , se e kemi zakon..Lum qofsh
Dreken e kena mar nga shpija se ktu nuk esht si n shqipni![]()
kam vene re se greket, jo vetem konjakun Metaxa, por edhe pije te tjera i bejne mire, gje qe tregon se ngjasojne me neve, pra jane te gurmazit, kujdesen per shijen,Metaxa ish eskluzivitet imi,nga e paska marr e Pjer?![]()
nigjo ketu plakun, se te paska zon vapa heret, per ata qe e kuptojne, shprehja ; biri im , eshte respekt, dhe shumica nuk e merr per ofendim dhe as nuk kompliksohet, ndersa ata qe nuk kuptojne, kompliksohen dhe dalin jashte llogjikes, dhe shyqyr qe keta jane pakica apo thjesht pak individe, e megjithate edhe keta pak individe kur nxehen me kete shprehje (qe une ua them te gjithve per respekt), une nuk ua them me,kujdes ti , mos permendesh -- biri im -- me @Passion , se shpeshhere te del prej Kontekstit dhe yryxhym kasap![]()
u morti respektit tend .nigjo ketu plakun, se te paska zon vapa heret, per ata qe e kuptojne, shprehja ; biri im , eshte respekt, dhe shumica nuk e merr per ofendim dhe as nuk kompliksohet, ndersa ata qe nuk kuptojne, kompliksohen dhe dalin jashte llogjikes, dhe shyqyr qe keta jane pakica apo thjesht pak individe, e megjithate edhe keta pak individe kur nxehen me kete shprehje (qe une ua them te gjithve per respekt), une nuk ua them me,