• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Made some cheese toasties

IMG-6879.jpg
Toasties mitt ketschupiess und kässies dhe te beft miresies

Se di,por e paska provuar (sme tha cilin version ama) dhe i paska pelqyer :)
Mora ne Greqi para 1 muaji,e me solli im vella pasi ish nje xhiro andej,por u dhimbset se deri ne nr 7 jane kur bejne dhurata.
12 kam pire,e ndihem si Dracula para gotes me gjak. -qesh-

Dallohet lehtesisht diferenca kur marr e ketu. :)

Mora ne Greqi para 1 muaji,e me solli im vella pasi ish nje xhiro andej,por u dhimbset se deri ne nr 7 jane kur bejne dhurata.
12 kam pire,e ndihem si Dracula para gotes me gjak. -qesh-

Dallohet lehtesisht diferenca kur marr e ketu. :)
Eshte ndryshe ne fakt, e kam gjetur ne Norvegji, Suedi, e Danimarke por dhe Gjermani por kur vete ne Greqi me duket pak me ndryshe ai atje, ose eshte fiksimi* im.

Eshte ndryshe ne fakt, e kam gjetur ne Norvegji, Suedi, e Danimarke por dhe Gjermani por kur vete ne Greqi me duket pak me ndryshe ai atje, ose eshte fiksimi* im.
Eshte shija,jo fiksimi.

E kur me thojne e kemi blere ne aeroporte,sikur me humbet ajo shija qe prisja. -gezuar-

kujdes ti , mos permendesh -- biri im -- me @Passion , se shpeshhere te del prej Kontekstit dhe yryxhym kasap😇🙄
nigjo ketu plakun, se te paska zon vapa heret, per ata qe e kuptojne, shprehja ; biri im , eshte respekt, dhe shumica nuk e merr per ofendim dhe as nuk kompliksohet, ndersa ata qe nuk kuptojne, kompliksohen dhe dalin jashte llogjikes, dhe shyqyr qe keta jane pakica apo thjesht pak individe, e megjithate edhe keta pak individe kur nxehen me kete shprehje (qe une ua them te gjithve per respekt), une nuk ua them me,

nigjo ketu plakun, se te paska zon vapa heret, per ata qe e kuptojne, shprehja ; biri im , eshte respekt, dhe shumica nuk e merr per ofendim dhe as nuk kompliksohet, ndersa ata qe nuk kuptojne, kompliksohen dhe dalin jashte llogjikes, dhe shyqyr qe keta jane pakica apo thjesht pak individe, e megjithate edhe keta pak individe kur nxehen me kete shprehje (qe une ua them te gjithve per respekt), une nuk ua them me,
u morti respektit tend .

pse nuk i thu Biri Im @drague ti , he pra pse ?

sepse atij duhet ti thuash -- Ati Im -- se je pikolo xha grande para tij o Ylli Polar me kembe druri 🦊😇🙄🐯

Back