• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Me pelqejne te kombinoj historine, natyren dhe kulturen ne nje tour.
Po bej La Rochelle ne Charente Maritime.
Qytetin per historikun qe ka, porti me i madh francez ne mesjete, qytet ku protestantizmi ka qene gjithnje me i perhapur dhe i fuqishem se katolicizmi, ndryshe nga shumica e popullsise dhe qyteteve franceze, Fari i Fundit te botes, ishulli i Aix , i preferuari i Napoleonit, ku edhe kaloi tre ditet e fundit para se ta internonin ne Shen Helene, ishulli i Mbretit, ishulli i Oleronit.
Neser kam edhe vendlindjen dhe katedralen e Eleonores te Akuitanes, mbretereshe e Frances fillimisht e pastaj edhe mbretereshe e Anglise por kjo nuk ndodhet ne La Rochelle
Edhe une adhuroj te tilla guida! Na sill foto e na trego pak ne forum rreth tyre :)

Tu pi kete mbrokullen ketu, dhe duke degju Vamos a LA Playa...Oooo Oooo Ooo.... ne sfond 😃

Vamos a La Playa....😅

1000005267.jpg

Me pelqejne te kombinoj historine, natyren dhe kulturen ne nje tour.
Po bej La Rochelle ne Charente Maritime.
Qytetin per historikun qe ka, porti me i madh francez ne mesjete, qytet ku protestantizmi ka qene gjithnje me i perhapur dhe i fuqishem se katolicizmi, ndryshe nga shumica e popullsise dhe qyteteve franceze, Fari i Fundit te botes, ishulli i Aix , i preferuari i Napoleonit, ku edhe kaloi tre ditet e fundit para se ta internonin ne Shen Helene, ishulli i Mbretit, ishulli i Oleronit.
Neser kam edhe vendlindjen dhe katedralen e Eleonores te Akuitanes, mbretereshe e Frances fillimisht e pastaj edhe mbretereshe e Anglise por kjo nuk ndodhet ne La Rochelle
Je zhvendos andej?

Po interesohesha per dhoma hoteli ne vlore..i them dhome per 2 persona..ma ben eshte cmimi 150 euro per person...
C'esht kjo ..ta jep cmimin per dhomen jo per personin..shkurt 300 euro dhoma ne nate...hajde cmime..po deshe merre.po deshe lere ..

Te kepusin me keto vmime..kur shkon atje as shqip ne dine te flasin..dalin nja dy kongoleze qe te sherbejne

Po interesohesha per dhoma hoteli ne vlore..i them dhome per 2 persona..ma ben eshte cmimi 150 euro per person...
C'esht kjo ..ta jep cmimin per dhomen jo per personin..shkurt 300 euro dhoma ne nate...hajde cmime..po deshe merre.po deshe lere ..
Je ne kohe sezoni Mari, une 100 eu/dita e porosita para 6 muajve

Po interesohesha per dhoma hoteli ne vlore..i them dhome per 2 persona..ma ben eshte vmimo 150 euro per person...
Po ca thua o Marya!
100 euro naten do paguaj une e te prenotuar sot per neser.
Apo e ke ne plan te shkosh tek Marina ti?

Back