• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

I here qe mu skuq kutia sms doli ky tipi. Une tu menduar se ishte fiksimi im,qr jam pa fat🙄🙄

BertiMilot
Anëtar i ri
1 minutë më parëNew
I nderuar @Pax-Deorum
Sybajamet sulmuan me pa te drejt Mikun tim, Petrit Kolen. Arsye qe pretendojn eshte krejt e kunderta. E sulmuan pasi ai mbrojti femit duke dekurajuar prinderit te mov votojn dhe admirojn perdhunues femijesh. Duke dekurajuar prinderit qe ti paraqesin per idhuj perdhunuesit e femijeve kush do qofshin ata, qoft edhe presidenta.
Evidenca ne fund.
E vertet se e ka keshilluar edhe @Belle qe ti drejtohet djalit te saj me; luani im, trimi im dhe jo lepurushi ime, karamelja ime se do te perfundoi gay.

Si i lan jasteket? Apo e ke per kellefet?
E Kisha fjalen per both .

Jane jasteke me pupla.. so I wash them every six months . I put them in the washing machine in a cold /mild / gentle wash with mild detergent and I rinse them twice .

Ti ?

Back