Na genjyen! Jane ulur mbas neshT fala boji
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Na genjyen! Jane ulur mbas neshT fala boji
E tla lujsh oksigjenin n vend cigarespo , me dinjitet burrnor..![]()
Leji ato po fute iher kunaten ktu t msoje ke tema si lyhen flokt e si gatuhet e kshu me rradheNa genjyen! Jane ulur mbas nesh![]()
Sa krenare qe kam arrit tjem dhe ket Dokument Shqipetare plus Kosovare View attachment 361230
Nein ska so kjo qe kam mar tash Albanien plus KosovaSka si ajo zviceriane![]()
Nein ska so kjo qe kam mar tash Albanien plus Kosova
Ne fakt at te zvicerres ma kan dhen nga lindja pa me pyet mua kurse kto Shqipetare me knaqesij shyhqyr e moraHajde ma jep mua pra![]()
Ne fakt at te zvicerres ma kan dhen nga lindja pa me pyet mua kurse kto Shqipetare me knaqesij shyhqyr e mora
Do martohemi bashk hmmUne ate zviceriane dua![]()
E Kisha fjalen per both .Si i lan jasteket? Apo e ke per kellefet?
Jam une qe mendoj se tingullon keq fjala "loqke", cfare dmth ne kosovarce?Ta haj loqken![]()
Zemër dmth. Do i ha zemrën, MonesJam une qe mendoj se tingullon keq fjala "loqke", cfare dmth ne kosovarce?![]()
Ah zemer, sdo me vinte kurre ne mendje kjoZemër dmth. Do i ha zemrën, Mones![]()
Une kam merak se iku zemra,MonesAh zemer, sdo me vinte kurre ne mendje kjo![]()